Favoriete zomer lakjes!

Favoriete zomer lakjes!

0

In mijn nagellakcollectie heb ik een hoop verschillende kleurtjes, merken en texturen alleen zijn er twee kleurtje die ik in deze tijd van het jaar het liefste draag.

Nude en zachte roze tinten vind ik altijd prachtig om te dragen omdat het heel neutraal en verzorgd staat. Op mijn tenen draag ik het liefst een opvallende roze of rood tint wat lekker opvalt als ik sandaaltjes draag. Ik heb op dit moment twee nagellakken die ik het meeste draag en waarmee ik mijn nagels het liefst deze zomer mee inkleur. Kijk mee.

3

Miss SportyNaam onbekend 

Het lakje waar ik echt blij van wordt is deze licht baby blauw kleurtje van Miss Sporty. Dit lakje kreeg ik een tijdje geleden van mijn zus en behoort echt tot mijn favorieten. Helaas is het stickertje eraf en weet ik de naam niet meer maar ik weet zeker dat hij opvalt in het schap. Al bij 1 laagje vind ik hem mooi maar voor het echte baby blauwe effect is 2 laagje aan te raden. Naast een heerlijk zomers effect doet dit kleurtje mij ook denken aan Cinderella.  4

Barry M nail paint – 309 Strawberry

Naast een baby blauw kleurtje heb ik ook een heel lief baby roze nagellakje die ik heel graag op mijn nagels draag van het merk Barry M. Dit kleurtje is ook weer heerlijk zacht en passend in de zomer. Hij doet mij denken aan een heerlijk bolletje schepijs, hmm! 1 laagje is heel neutraal en bij 2 laagjes heb je een mooi pastel roze effect.
5

De twee andere lakjes op de afbeelding draag ik ook graag en heb ik al vaker voorbij laten komen. Benieuwd naar de neon roze nagellak van Kure Bazaar? Klik hier voor de review.

PicMonkey Collage

0
Heb jij ook een favoriete nagellak kleur in de zomer? 

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram