Mijn 2 favoriete Olaz producten!

Mijn 2 favoriete Olaz producten!

olaz1Olaz vind ik een heerlijk merk en gebruik ik al ontzettend lang, alleen kwam ik er achter dat ik de producten nog niet eerder aan jullie had laten.  Het is daarom hoogtijd om deze twee pareltjes met jullie te delen.

Het gaat om een heerlijke verzorging met een foundation erbij in en een oogmake-up reiniger. Benieuwd naar deze producten? Kijk mee!

Olaz Essentials Complete

olaz2Het eerste product wat ik je wil laten zien gebruik ik op zomerse dagen wanneer ik toch een beetje make-up op wil hebben graag. Het gaat om de Olaz Essentials Complete plus een Touch of Foundation. Dit product kocht ik voor een prikkie bij de Etos en is sindsdien een favoriet.

Dit product bevat alles wat je huid nodig heeft. Zo is die verfrissend en vocht inbrengend. Bevat het SPF 15 bescherming, huidverzorgende vitamines en daarnaast ook nog een vleugje foundation van Max Factor. Het product is onwijs fijn in gebruik en daarnaast ook heerlijk. Het voelt aan alsof het heerlijk verzorgd is, lekker fris en toch egaal. Ik ben fan en moet heel veel back-ups hiervan hebben.

olaz3Olaz Essentials Oog make-up remover

olaz4Het tweede product wat bij mij een groot favoriet is, is deze remover van Olaz. Ik kwam hem tegen bij de Action en nam hem eigenlijk mee als ‘extra’ reiniger voorin het huis van mijn vriend. Toen ik hem voor het eerst gebruikte was ik al direct verbaasd hoe fijn het in gebruik was en hoe fijn de crème was. Ik kocht direct een back-up voorin mijn eigen huis en gebruik het bijna dagelijks.

Het gaat om een crème om je ogen make-up mee te reinigen. Nu gebruik ik het ook direct voor mijn hele gezicht omdat ik de crème zo ontzettend zacht vind. Het product is parfumvrij en bevat geen kleurstoffen. Hij werkt heel verzorgend en hydraterend om juist de kwetsbare huid rond je ogen zacht maar goed te reinigen. Hij kan zelf waterproof mascara weghalen. Een heerlijk product. Nu kocht ik hem bij de Action maar ook in de drogist en in de supermarkten wordt dit product nog steeds verkocht.

olaz5

olaz6

Olaz essential Complete kocht ik voor €4,- bij de Etos (aanbieding)
Olaz essentials remover kocht ik voor €1,99 bij de Action.

Gebruik jij een product van het merk Olaz?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram