Mijn 1ste Superfood ontbijtje!

Mijn 1ste Superfood ontbijtje!

s1Een tijdje geleden schreef ik een artikel over de superfoods van het Kruidvat. Ik ontving namelijk een zak met Goji Bessen en de Chaizaad. Ik vertelde in dat artikel dat ik zelf niks heb met de hype rondom superfoods maar dat ik het wel een keertje wou gaan proberen…

Zo gezegd zo gedaan. Ik ben naar de winkel gegaan om havermout te halen en een pak met amandelmelk. Benieuwd?

s2Ik hou van de makkelijke weg en koos daarom voor de handige zakjes met havermout. Mijn vriend vertelde er laatst is over en zei dat je zo heel makkelijk en vlug je havermout kunt maken. Dat heb ik dus nodig! Van Alpro kocht ik een pak met amandelmelk om te gebruiken i.p.v. melk. Volgens de verpakking van Quaker ging ik aan de slag en maakte volgens de gebruiksaanwijzing een pannetje met havermout. Vervolgens voegde ik de Goji Bessen toe en een schepje Chaizaad.

s3Het resultaat: Een mooi bakje gepresenteerd met allerlei ‘superfoods’ maar wat vind ik nou zelf?

s4Havermout vind ik wel lekker maar mijn poging was mislukt. Hoe makkelijk het ook op de verpakking stond, mijn bakje leek wel beton! Misschien is het gewoon niks voor mij. De Chaizaad heeft geen smaak, de Goji bessen zijn wat taai en tja, het is gewoon niks voor mij.

s5Geef mij maar gewoon een volkoren boterham, dan ben ik gelukkig!

Heb jij ervaring met superfoods?
Waarmee ontbijt jij elke ochtend?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram