Mijn 1ste dure Make-up aankoop! & die van jou?

Mijn 1ste dure Make-up aankoop! & die van jou?

oud palette

Voor mij was 2 jaar geleden 10 EUR uitgeven voor een make-up palette een hoop geld. Ik zag mijn favoriete beautybloggers enorme bedragen uitgeven aan prachtige items maar ik moest er niet aan denken…

Mijn eerste ‘dure’ aankoop was dan ook 10 EUR  aan een Sleek palette. Wow wat was ik blij, dol gelukkig en wel 100 keer in de verpakking, uit de verpakking gehaald om hem te bewonderen. Maar ik weet niet hoe vaak ik tegen mijzelf heb ik gezegd, ‘ dit mag maar 1 keer’ gewoon omdat ik mij ergens schuldig voelde dat ik maar liefst 10 EUR uitgaf aan make-up + nog de verzendkosten die erbij kwamen, wow wow wow!

Voor ik het wist was mijn Sleek palette het begin van een verslaving, want hoe meer ik mij ging verdiepen in al dat mooie make-up hoe hoger de uitgaven werden en hoe meer er in mijn stash bij kwam.

Tegenwoordig kijk ik niet meer op van de hoge prijzen Bekende make-up merken waar ik helemaal dol op ben zijn nou eenmaal duur. Daarom is het ook zo heerlijk om af en toe bij de Action wat te shoppen.

Wat was jou 1ste ‘dure’ make-up aankoop?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram