Met liefde gemaakt – Mijnnaamketting.nl + Kortingscode!

Met liefde gemaakt – Mijnnaamketting.nl + Kortingscode!

00

Er gaat niets boven een persoonlijk cadeau, iets met een gebaar en gevoel. Nu is het soms best lastig kiezen wat je iemand moet geven wie je dierbaar is, maar met een naamketting maak je al snel de beste keuze…

Een kleine 2 weken geleden ontving ik een lieve mail van mijnnaamketting.nl of ik een sieraad zou willen proberen. Natuurlijk wou ik dat doen en kreeg ik de keuze uit 4 soorten stijlen. Afgelopen week werd hij bezorgd in een onwijs lief en schattig doosjes, toen ik de deksel eraf haalde verscheen er direct glimlach op mijn gezicht!

1

Mijnnaamketting.nl is de webshop waar je voor een persoonlijk sieraad terecht kunt. Keuze uit verschillende stijlen en symbolen om een zo’n persoonlijk op maat gemaakt cadeau neer te zetten.

Genoeg keuze voor iedereen, voor je familie, je liefde, een ring of een armband. Speciale functie om de lengte te bepalen zodat elk sieraad mooi past. Ik ben onder de indruk!

3

4

Ik heb gekozen voor een 18k goud over zilver ‘Carrie stijl‘ ketting met daarop alleen mijn naam. Nu ben ik wel een enorme fan van Sex and the City maar naast de film sprak deze stijl mij direct aan.

Het is lief, subtiel en een mooi sieraad om te dragen.

5

6

De prijzen verschillen per sieraad, zo heb je al een persoonlijke ketting voor nog geen 20 EUR, wil je gaan voor een wat luxere dan betaal je daar ook voor. De Carrie stijl van 18k goud over zilver is verkrijgbaar van 49,95 EUR.

Ik ben helemaal blij, het heeft echt iets bijzonders en ziet er prachtig uit. Ik weet waar ik moet zoeken als ik iemand op een persoonlijke manier wil gaan verrassen!

0

Bestel hier jullie eigen naamketting en gebruik de kortingscode FABLOUISE. Hiermee krijgen jullie 10% korting op een item naar keuze!

Wil jij jezelf of iemand anders verrassen met een persoonlijk cadeau? Een naamketting maakt het zo speciaal. Naast de enorme keuze die de webshop biedt, kan je er makkelijk en veilig betalen met IDeal & is de levering gratis!

Wat vind jij van een persoonlijke naamketting?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram