Met deze tips kom je het schooljaar door!

Met deze tips kom je het schooljaar door!

De zomervakantie zit er op en daarom is het tijd om je te richten op het nieuwe schooljaar en met je neus weer de boeken in te duiken. Het is altijd even omschakelen maar voor je het weet lijkt de vakantie alweer lang geleden ben je weer helemaal in het ritme.

Om het schooljaar nog iets aangenamer te maken en naast het studeren toch even wat anders aan je hoofd te hebben, heb ik een aantal leuke ideeën voor je bij elkaar gezet voor de afwisseling. Kijk mee!


Zoek een leuke bijbaan!

School kost natuurlijk heel veel energie maar voor de afwisseling is het zoeken van een leuke bijbaan echt een goed idee. Je ontmoet zo nieuwe mensen, je leert weer nieuwe dingen en daarnaast komt er ieder maand een leuk bedrag op je rekening. Studenenvacature.nl is de grootste studenten vacaturebank en daar vind je gegarandeerd een leuk bijbaantje die bij je past. Daarnaast kun je er ook opzoek naar naar een toffe stage plek wat natuurlijk altijd een uitdaging is tijdens je opleiding en je kunt er zelf vakantiewerk vinden als je van plan bent nog even door te gaan met je vakantie.


@stilclassics

Ga op een leuke sport!

Sporten is ontzettend gezond en ook een leuke afwisseling naast die berg met huiswerk. Net als bij een bijbaantje is een sport natuurlijk ook de ideale manier om nieuwe mensen te ontmoeten

Ga opzoek naar een leuke sportschool in de buurt en meld je aan voor groepslessen of ga zelf aan de slag in de fitness. Of wat dacht je van iedere avond een paar baantjes trekken in het zwembad? Heb je ook weer een goede reden om wat leuke sportartikelen in huis te halen.


Een hobby is je redder in nood!

Ik kan mij niet voorstellen dat er iemand is die geen hobby heeft. Hobby’s hebben is ontzettend belangrijk en een leuke afwisseling tussen het ‘harde school leven’ door. Zelf vind ik het heerlijk om lekker in de tuin bezig te zijn, lekkere dingen te bakken, met mijn blog bezig te zijn en te genieten van een goed boek.

Heb je nog geen hobby, ga er dan naar opzoek. Heb je een zware toetsweek voor de boeg en een week vol met huiswerk, dan is het heerlijk om jezelf een momentje te gunnen om met je hobby bezig te zijn!

As ik een drukke week voor de boeg heb met werken dan kijk ik uit naar een momentje om met mijn hobby’s bezig te zijn. Tussen de momenten door bereid ik mij al voor door opzoek te gaan naar een lekker recept om te bakken of kijk ik alvast naar leuke inspiratie voor in huis. Het is echt de redder in nood als je er even doorheen zit en motiveert je om door te gaan.


@katy_anne

Maak een Bucket list!

Voor de vakantie is het altijd leuk om een Bucket List te maken met doelen en plannen die je graag wilt doen. Maar z’n Bucket List is ook ideaal om je het schooljaar door te krijgen met mooie en leuke uitjes. Er werkt niets zo fijn om alvast een leuk uitje gepland te hebben en erna uit te kijken. Maak een lijstje en plak hem voorin je agenda. Laat het dromen maar beginnen en tel af!


Zit jij nog op school?
Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram