Met deze items maak je een gezellige Paastafel!

Met deze items maak je een gezellige Paastafel!

Het duurt nog wel even tot 1ste Paasdag op 21 April maar door het heerlijke zonnetje, de chocolade eieren en alle decoratie die ik alweer tegen kom heb ik toch alweer een beetje de Pasen in mijn hoofd!

Ik vind Pasen altijd een mooi moment om weer lekker uit te pakken en een mooie gedekte tafel erbij te toveren. Lekkere broodjes, zoete jam, verse sapjes en noem maar op. Maar bij al dat lekkers horen natuurlijk ook leuke potjes en pannetjes om het geheel helemaal aan te kleden. Ik zocht wat leuke decoratie op die ja paastafel helemaal compleet maken. Kijk mee!


 1. Eierenhouder Clayre & Eef 2. Kussen Clayre & Eef 3. Lepeltjes Clayre & Eef 4 Tafelkleed. 5. Clayre & Eef taartenstandaard 6. Servetten 7. Bitossi Home Theepot Vetro 8. Vaas Konijn 9. Kuikentjes op clip 10. Clayre & Eef taartenstandaard

Wat vind jij van deze schattige spulletjes voor Pasen?
Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

7 Reacties

 1. 1 maart 2019 / 14:21

  Wat een gezellige items zeg. Ik krijg er helemaal lentekriebels van! Ik vind de paascollectie van de Hema dit jaar echt geweldig.

 2. 28 februari 2019 / 16:35

  Die taartstandaard met dat konijntje op zijn rug is echt lief! Ik heb een paar jaar geleden van die kuikentjes gekocht en ze in plantjes gestopt. Daar zitten ze nog steeds, haha. Vond het toentertijd echt niet kunnen om ze weer op te bergen in donkere lades 😛

  Liefs,
  Marloes

 3. 26 februari 2019 / 14:51

  Oh die vaas is cute, jammer dat hij wit is anders had ik ‘m gelijk gekocht haha! Misschien spuiten, dat is ook een idee.

  • Laura Louise
   Auteur
   27 februari 2019 / 08:02

   Hahah dat is misschien een optie! :p

 4. 26 februari 2019 / 10:47

  Wat een super schattige items. De taartstandaard met het ligende konijntje is mijn favoriet.

 5. 26 februari 2019 / 07:00

  Hele leuke en gezellige items voor op de Paastafel. Vooral de theepot vind ik heel mooi.

  • Laura Louise
   Auteur
   27 februari 2019 / 08:07

   Tof is die he! Ik zet hem op mijn wishlist!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram