Met deze inspiratie krijg je zin in de herfst!

Met deze inspiratie krijg je zin in de herfst!

Eigenlijk kun je wel zeggen dat we nog geluk hebben met een heerlijke (kleine) nazomer, toch is het vanaf maandag 23 september echt officieel herfst.

Ik ben zelf dol op de herfst en probeer ondanks de vreselijke regenbuien en de harde wind altijd echt te genieten van deze mooie tijd. De herfst brengt namelijk ook veel moois met zich mee zoals de prachtige kleur aan de bomen, vrolijke pompoenen en heerlijk lange Netflix avonden. Ik heb ieder geval wat fijne herfst inspiratie bij elkaar gezocht om je ook alvast voorbereiden op hoe fijn de herfst kan zijn. Kijk mee!


Er is niets zo mooi dan wanneer de bomen omtoveren met prachtige kleuren. Ik kan er echt van genieten om de bladeren fel gekeurd te zien met oranje, rood en felle geel tinten.


Zodra de herfst aanbreekt is het ook weer het begin van lekker veel bakken. De kookboeken pak ik er nu al vaker bij om wat lekkere recepten alvast op te zoeken. Heerlijk om weer lekkers klaar te maken met van die spicy specerijen.
Zodra het weer omslaat is het ook de perfecte tijd om weer een voorraad aan warme chocolade melk in huis te halen, de Chai tea recepten er weer bij te pakken en een reisje te plannen voor een PSL bij de Starbucks.


Een van mijn favoriete bezigheden in de herfst zijn ook echt wel het maken van heerlijke wandelingen. Helemaal wanneer het zonnetje schijnt en de temperatuur een stuk frisser is vind ik het heerlijk om lekker een eind te lopen. Opzoek kastanjes en natuurlijk pompoenen!Wat helemaal een feestje is om te doen tijdens de herfst, is een herfstpicknick. Picknicken is sowieso een feestje om te doen maar is vooral iets wat mensen in de lente/zomer vooral doen. Probeer het een keer in de herfst en je zult zien hoe heerlijk dit is.


Ben jij een liefhebber van de Herfst?
Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

5 Reacties

 1. Milly
  26 oktober 2020 / 20:12

  Hoi hoi ik ben verliefd 😀 verliefd op jou mal voor de fantastische mooie eikeltjes ! Mag ik jou vragen waar jij deze vandaan hebt ? Ik heb alles al af gegoogeld….radeloos word ik er van ….kan jij mij helpen 😍

 2. 21 september 2019 / 09:59

  Herfst is echt mijn favorieten seizoen! Oke de regen mag inderdaad weg blijven maar koude ochtendwandelingen in het bos is toch heerlijk. Ik kijk er echt weer naar uit. Ook naar de truien en laarzen!

  • Laura Louise
   Auteur
   23 september 2019 / 08:42

   Heerlijk he zulke wandelingen!

 3. 20 september 2019 / 19:31

  Ik was nooit zo’n liefhebber, maar begin het steeds meer te waarderen. Het heeft wel wat gezelligs, en zeker met zo’n PSL of chai latte kan je me wel blij maken.

  • Laura Louise
   Auteur
   23 september 2019 / 08:42

   Haha ja he, een PSL is altijd een goed idee 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram