Merci Handy | Love Hand Creams

Merci Handy | Love Hand Creams

Een van die beauty producten die bij mij als warme broodjes over de toonbank gaat is handcrème. Ik heb het hele jaar door last van droge handen en zodra ze ook nog is geïrriteerd zijn en dat ik zelfs niks kan aanraken dan grijp ik direct naar een zachte crème.

Ik was dan ook heel erg blij toen ik dit pakketje van Merci Handy open maakte. Ik trof daar namelijk 4 nieuwe LOVE hand creams in en laten die nou net perfect van past komen!

Merci Handy heb ik leren kennen door de cleaning hand gel in die leuke kleine flesjes. Maar naast de hand gel hebben ze ook face mists en nu ook als klap op de vuurpijl, heerlijke hand creams. In totaal brengt Merci Handy 4 verschillende soorten uit verpakt in kleurrijke verpakkingen.

Zo heb je:

 • Hello Sunshine in de gele tube, de geur van een exotisch eiland.
 • New Wave in de blauwe tube, een golf van liefde.
 • Flower Power in de paarse tube, om de bloementjes buiten te zetten.
 • Chérie Cherry in de rode tube, de zoete kers op de taart.

Flower Power

Flower Power is zoals het haar naam al doet zeggen een heerlijke geur van bloemen. Lekker zoet maar ook fris. 


Chérie Cherry

De geur van kersen kan volgens mij niemand weerstaan. De variant Chérie Cherry is een wat ‘luxere’ kersen geur. Niet overheersend zoet maar precies goed wat deze geur zou moeten hebben. Erg lekker!


Hello Sunshine

Ik vind geuren best lastig te omschrijven en dat had ik ook bij deze tube van Hello Sunshine. De geur is een beetje warm zoetig.


New Wave

Ik denk dat New Wave echt tot mijn grote favoriet behoort. Deze geur is namelijk echt super lekker. De geur doet mij op een of andere manier denken aan die doosjes met Dummy snoepjes. Echt een golf van liefde, Heerlijk!

De structuur van de crème is bij alle 4 hetzelfde al zit er wel een klein verschil in de kleur. Als je heel goed kijkt zie je dat de kleur een beetje passend is bij de verpakking/varaint.

De hand creme van Merci Handy bevat Vitamine E en emolient parels. Deze parels verzachten je handen en geven een extra verzorging. De toegevoegde vitamine E maakt het helemaal af. Ik heb een heleboel merken al geprobeerd en ik ben ook erg kritisch als het gaat om handcrème. Er zijn namelijk zat producten die je huid wel zacht maken maar waarbij het product totaal niet goed intrekt en daardoor blijven je handen altijd heel vettig.

Bij alle 4 de varianten heb ik dat probleem totaal niet ondervonden, de crème trekt lekker snel in en de geur is ook bij alle 4 heerlijk. Je merkt dat ze je handen verzachten en tegelijkertijd ook voeden. Als ik moest kiezen dan is blauw mijn grote favoriet qua geur!

De Hand creme is verkrijgbaar bij Douglas Online voor €4,90 per stuk.

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

2 Reacties

 1. 13 februari 2018 / 08:16

  de verpakkingen zien er in ieder geval al vrolijk uit 😀

 2. 13 februari 2018 / 06:03

  Zo mooi!
  Ik ben gek op handcreme’s.
  Deze zal ik zeker kopen….

  Xoxo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram