Gesloten – Meld je aan en maak kans op een cadeaubon twv 25 bij Heavenly Pure

Gesloten – Meld je aan en maak kans op een cadeaubon twv 25 bij Heavenly Pure

Speciaal omdat ik editor ben voor de digitale nieuwsbrief van Heavenly Pure en wij natuurlijk veel lezers willen hebben heb ik in samenwerking met Heavenly Pure een leuke winactie…

Heavenly Pure is een webshop waarover je al het een en ander voorbij hebt zien komen op de site. Een shop waar je oa. terecht kunt voor heerlijk luxe verzorgingsproducten en de mooie sieraden van Sisco Berluti.

Het is de eerste nieuwsbrief die verstuurd gaat worden en wij willen natuurlijk zoveel mogelijk lezers  op de hoogte brengen en straks de nieuwsbrief vol  interessante informatie over producten, interviews en nog veel meer ook naar jouw ’n inbox sturen .

Als jij je daarom nu inschrijft voor de nieuwsbriefbrief maak je kans op een cadeaubon twv 25 euro te besteden in de webshop van Heavenly Pure.

Wil je mee doen? Schrijf je dan nu hier in ( Rechts onderaan de pagina ). & laat even in de comments weten dat je mee doet!
Je kunt meedoen tot de 27ste, op de 28 krijgt de winnaar bericht!!

Succes iedereen en ik ben straks heel benieuwd wat jullie van de nieuwsbrief gaan vinden!

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram