Mijn meest gebruikte Apps!

Mijn meest gebruikte Apps!

Apps gebruiken we waarschijnlijk allemaal, al is het om natuurlijk mee te Whatsappen, het weer te checken, Instagrammen of Twitter. De hele dag door zijn we er mee bezig. Ik heb zelf een aantal Apps die ik het meest gebruik en die ik in dit artikel graag met je deel.

apps01Pinterest

Pinterest heb ik al vaker in artikelen genoemd, ik ben er dol op. Niet alleen op mijn computer maar ook wanneer ik ergens aan het wachten ben open ik vaak Pinterest erbij om inspiratie op te doen. Voor het hele huis en de tuin heb ik al een hoop mooie inspiratie dingen gevonden maar ook voor mijn blog, lekkere recepten en DIY kom ik er tegen. Pinterest is dan ook zeker mijn favoriet!

TsumTsum

Spelletjes doe ik vrijwel niet op mijn telefoon maar als ik even zin heb dan open ik de TsumTsum. Dit is een spelletje van Disney waarbij je zoveel en zo snel mogelijk TsumTsum poppetjes moet pakken. In het spel verzamelen je punten waarmee je nieuwe ‘cadeautjes’ kunt kopen waar een nieuw figuurtjes in zit. Ik vind Disney geweldig en daarom ben ik ook erg gevoelig voor dit spelletjes. Als ik eenmaal aan het spelen ben kan ik echt moeilijk stoppen.

apps05

Makkelijke Moestuin

Afgelopen week liet ik je al zien dat ik een eigen moestuin heb. Dit doe ik volgens het concept van de ‘Makkelijke Moestuin’. Dit is een uitgebreid programma waar ook een App onder valt. Deze App vind ik geweldig omdat ik mijn eigen moestuin erin heb staan en vervolgens wordt erdoor middel van de App alles qua groei en verzorging bijgehouden. Wanneer een plantje aandacht nodig heeft krijg ik een melding en ik kan ook bijhouden en zien in welke fase ze zijn. Ideaal!

apps03

Instagram

Instagram wil ik er eigenlijk niet tussen zetten omdat het zo standaard is geworden. Maar toch hoort hij tot mijn meest gebruikte Apps en verdient hij hier een plaatje. Over Instagram hoef ik natuurlijk niks te vertellen want dit kennen we allemaal. Ik was in het begin zelf wel actiever met het plaatsen van foto’s dit is een beetje terug gelopen. Toch vind ik foto’s kijken van andere erg leuk!

apps1

MyDay

MyDay is een app waarmee je kunt aftellen. Dit vind ik altijd erg leuk om te doen wanneer er iets leuks op de planning staat maar nog even duurt. Je voert de datum in en vervolgens houdt de App bij hoeveel dagen/uur het nog duurt. Ik heb de App gebruikt toen mijn vriend en ik ons huis kochten en hoelang we nog op de sleutel moesten wachten. Op dit moment staat de Bruiloft van mijn zus in de App!

apps06

Ik krijg heel vaak vragen over mijn telefoonhoesje maar deze toffe brons/gouden flakes case is gewoon verkrijgbaar bij het Kruidvat in 3 verschillende varianten. Net als de toffe rosé kleurige oordopjes. Ze zijn heel fijn en sleur ik bijna elke dag wel mee in mijn tas. Lekker hip!

app

Heb jij een favoriete App?

 

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

10 Reacties

 1. 9 mei 2017 / 19:41

  Leuk om te zien welke apps jij allemaal gebruikt! Ik gebruik denk ik de OV app het meest (haha) en snapchat en instagram. Ook vind ik de NU app heel fijn.

 2. 30 april 2017 / 14:06

  Heb net de app gedownload van makkelijke moestuintjes. Lijkt mij ook erg handig aangezien ik zelf ook net ben begonnen. Dankjewel voor jou tip!

 3. 30 april 2017 / 12:16

  Oh die moestuin app ga ik bekijken! Ik ben ook bezig met een moestuintje.

 4. 30 april 2017 / 09:38

  Leuke apps gebruik je! De makkelijke moestuin app kende ik nog niet, maar lijkt me echt ontzettend handig! Die ga ik even onthouden!

 5. 30 april 2017 / 09:05

  Pinterest en instagram zijn ook mijn favorieten! ik kan niet meer zonder (liever niet haha) ik haal er zoveel inspiratie uit

 6. 30 april 2017 / 07:49

  Die Makkelijke Moestijn app lijkt me fijn! Heel handig dat je eraan herinnert wordt wanneer wat moet gebeuren. Geen dode plantjes meer, haha. En die My Day app klinkt ook leuk, inderdaad super om leuke dingen mee af te tellen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram