Meest bekeken artikelen van afgelopen week!

Meest bekeken artikelen van afgelopen week!

overzizchtJe zult wel denken waar blijft een vers artikel? Helaas heb ik wat problemen gehad met mijn SD – kaart waardoor ik de foto’s die ik had gemaakt niet eraf kon halen met als gevolg geen foto’s voor mijn nieuwe artikel…

Ik heb een nieuw kaartje gekocht zodat ik opnieuw de foto’s kan maken vandaag. Jullie kunnen vanmiddag natuurlijk het artikel verwachten. Voor die tijd heb ik een overzichtje gemaakt met de artikelen van afgelopen week die erg goed bekeken zijn. Wie weet heb je er een gemist die je nog graag wilt bekijken!

Cadeautjes van Buiten de Lijntjes! Klik hier

1

Make-up opbergen met HEMA voorraad dozen!  Klik hier

make1

Tag – My Life in 20 questions! Klik hier

1foto

Mijn fotografie tips #2 Klik hier

fotobewerking

Etos Highlighting Illuminizer! Klik hier

etos1

Filmpje – Favorieten januari ’14 Klik hier

filmpje

In de media – Fashionista Blogazine! Klik hier

2

Welk(e) artikel(en) vond jij deze week leuk om te bekijken?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram