In de media – Column JB Magazine Herfst ’13

In de media – Column JB Magazine Herfst ’13

1

Yeah, ik ben er toch weer een beetje trots op als ik het magazine aan het door bladeren ben. Voor de 2de keer heb ik een column geschreven voor het JB Magazine met alle mode trends voor de herfst van 2013…

Ik ben weer op onderzoek gegaan naar de trends die wij dit najaar gaan zien en aan de hand daarvan schreef ik een deze column. Persoonlijk vind ik dit onwijs leuk om te doen, lekker op onderzoek uit en net als het schrijven van een blog artikel lekker je verhaal en eigen creativiteit kwijt.

2

3

Het JB Magazine verschijnt viermaal per jaar in een oplage van 10.000 exemplaren. Het blad staat vol leuke informatie op het gebied van Beauty, Fashion, Lifestyle en is gewoon een heerlijk blad om lekker door te bladeren.

Wil je graag mijn column en natuurlijk de rest van het magazine lezen? Dan kan dat ook online via de Facebook Pagina van het John Beerens Magazine.

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram