Maybelline Superstay MEGAWATT ♥ 14HR Flash of Fuchsia & Neon Pink

Maybelline Superstay MEGAWATT ♥ 14HR  Flash of Fuchsia & Neon Pink

1We blijven nog even in de lipstick reviews hangen want ik heb vandaag twee prachtige knal roze kleuren van de Maybelline Superstay MEGAWATT collectie.

Roze lipsticks doen het bij mij altijd goed, de kleur spreekt mij zo aan dat ik er helemaal blij van word. Ik heb er vandaag twee van Maybelline uit de Superstay collectie de MEGAWATT variant die nog opvallender zijn dan ooit. Benieuwd? Kijk mee!

2In totaal zijn er maar liefst 5 nieuwe kleuren van de MEGAWATT versie, ik heb er twee getest. De Flash of Fuchsia en Neon Pink. Allebei knal roze, lekker opvallend maar toch net een tikkeltje verschillend.

De Superstay lipsticks zijn super licht, niet droog en plakken niet op de lippen waardoor je ze bijna niet voelt zitten en dat is natuurlijk hartstikke fijn als je ook zo graag lipstick draagt. Daarnaast beloven ze ook nog is 14 uur op je lippen te blijven, dat is natuurlijk hartstikke lang maar omdat je natuurlijk ook eet en drinkt is die vaak een stukje korter. Toch vind ik dat ze het goed volhouden en heb ik er toch wel 5 uur plezier van gehad.

3Naast de leuke uitstraling van de verpakking bevatten deze lipsticks ook een hele fijne zoet/frisse geur wat ik zelf heel lekker vind. Het doet mij denken aan die ovaalvormige poeder lolly’s?! Weetje wel ik bedoel?

4Neon Pink

Neon pink is de lichtste van de twee en is natuurlijk hartstikke roze. Ik vind hem prachtig en heeft een hoog ‘hebben’ gehalte bij mij.

5Flash of Fuchsia

Net als Neon Pink is deze kleur natuurlijk ook hartstikke roze maar in deze kleur zit een paarse ondertoon die heel mooi is en lijkt een tikkeltje warmer.

6Hieronder de swatches van de twee producten. Zoals je kunt zien hebben ze een matte finish en laat ik daar nou is heel erg van houden. Wel viel mij op dat de swatch van Neon Pink een stuk anders is dan ik had verwacht.

Bovenste swatchs is van Neon Pink de onderste is Flash of Fuchsia.

7Links Neon Pink –  Rechts Flash of Fuchsia

Naamloos-1WOW het verschil is bijna niet te zien op de lippen en op de foto wordt het nog moeilijker. Toch is er een heel klein verschil als je goed kijkt. Neon Pink is namelijk iets koeler van kleur dan Flash of Fuchsia. Een ding is zeker, ze knallen allebei van je lippen af!

10Ik ben blij! De producten zijn echt heel tof en de kleur vind ik prachtig. Ze zitten mooi op de lippen, brengen goed aan en je voelt ze niet. De geur vind ik lekker en de verpakking is ook nog is lekker vrolijk. Ik ben benieuwd naar de andere kleuren!

 € 12,49 per stuk en zijn verkrijgbaar via Onlinemakeup.nl

Wat vind jij van deze heftige roze kleuren?
Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram