Maybelline Color Drama ♥ intense velvet lip pencils!

Maybelline Color Drama ♥ intense velvet lip pencils!

m1Voor ik het wist stonden mijn zus en ik in de DIO bij het schap van Maybelline te snuffelen waar een hele fijne aanbieding was. 1+1 gratis op alle make-up, bijna te moeilijk om voorbij te lopen.

Onze ogen vielen allebei direct op de Color Drama Intense Velvet lip pencils. Ik had ze zelf nog niet eerder zien staan maar zonder enige twijfel nam ik er twee mee naar huis.m2

Het gaat om lippotloden die je niet alleen kunt gebruiken als omlijning, ook als echte lip kleur om je lippen volledig mee in te kleuren zijn ze geweldig. In het schap stonden in totaal 9 onwijs leuke kleurtjes en het was daarom ook even moeilijk kiezen welke twee ik nou mee zou nemen. Uiteindelijk ging ik voor:

♥ 140 Minimalist
♥ 110 Pink So Chic

De Intense Velvet Lip Pencils geven onwijs veel kleur af en zijn niet al te vettig. Het kan daarom zijn dat een extra lipbalm eroverheen net wat prettiger aanvoelt. De potloden hebben een hebben een semi-matte finish maar in de winkel toen ik aan het swatchen was kwam in enkele mini shimmers tegen.m3

Minimalist

Minimalis was de eerste kleur die ik direct besloot mee te nemen. Hij deed mij denken aan Pink Plaid van MAC en omdat dat een van mijn favoriete kleuren is kon ik die niet laten liggen. Het is een heel mooi zacht roze tintje.

Pink So Chic

De tweede kleur die ik meenam vond ik passen bij het najaar. Het is namelijk een vrij donker rood/roze tint met een tikkeltje paars erdoor.m4

m5

Ik ben blij! Wat zijn ze fijn en wat zijn ze mooi. De lip pencils geven niet alleen een onwijs mooie kleur af, ook blijven ze super lang zitten zelfs wanneer je aan het eten bent. Ik ben echt ontzettend tevreden. Er is wel een persoonlijk minpuntje en dat zijn de ‘oldskool’ potloden om het zo maar te noemen. Je moet namelijk deze potloden slijpen met een dikke punterslijper en je kunt ze niet draaien om weer een nieuwe punt te krijgen wat je tegenwoordig vaker ziet. Maar ondanks dat ga ik ze zeker veel gebruiken!

m10

Per stuk verkrijgbaar voor €6,99
Ik kocht ze woensdag tijdens de 1+1 gratis actie bij de DIO!

Wat vind jij van deze Color Drama Intense Velvet Lip Pencils?
Heb jij ervaring ermee? 

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram