MAY BEAUTY | PEEL OF MUD MASK

MAY BEAUTY | PEEL OF MUD MASK

Maskertjes vind ik heerlijk om te gebruiken en ik merk als je eens in de twee weken even z’n momentje neemt dat je huid een fijne oppepper krijgt. Nu ontving ik een tijdje terug een mailtje van MAY BEAUTY of ik een setje maskertjes wilde testen.

Niet zomaar maskertjes maar een die razendsnel populair is geworden door het resultaat die klanten ervan kregen. Het gaat om de Peel of Mud Mask. Ik was ontzettend benieuwd!

1111PicMonkey Collagem1Dit maskertje is niet zomaar een ‘normale’ oppepper voor je huid, nee hij geeft direct een enorme boost. Dit doet hij allemaal met je huid: 

 • Voortkomt acne
 • Verwijdert mee-eters en puistjes
 • Verwijdert dode huidcellen en onzuiverheden
 • Maakt je huid schonen, gladder en gezonder

Toen ik al deze punten las kon ik niet meer wachten en ben gelijk aan de slag gegaan om dit maskertje op mijn gezicht aan te brengen.

m2

Aan de slag

De maskertjes komen in sheets van 10ml en dat is genoeg om je hele gezicht te bedekken met een laagje. Het aanbrengen kan met de meegeleverd kwast zodat je het wat preciezer kan doen.

Het maskertje zelf is vrij dik en is erg kleverig, ik vind het dan ook wel een beetje lastig om het vanuit de zakje op de kwast te krijgen. Het begon een beetje te smeren en voor ik het wist zat het al op mijn shirt.

Eenmaal goed aangebracht moet je het maskertje 30-45 minuten laten zitten. Ik heb het bij 40 minuten eraf gehaald. Je kan het maskertje er rustig aftrekken wat best te voelen is op je huid en daarmee krijg je ook direct het idee dat het je huid heel goed reinigt. Om alle kleine restjes helemaal te verwijderen wat je er niet makkelijk af kunt trekken (bijvoorbeeld wat te dicht op de haarrand zit) heb ik lauw-warm water gebruikt.

m3

m4

Zo ziet het maskertje eruit.

m5

Hieronder het resultaat op mijn gezicht. Links het maskert net aangebracht – Rechts het masker eraf gehaald. Mijn huid is zacht, fris met hier en daar wat rode ‘gevoelige plekjes’.

111111PicMonkey Collage

Resultaat

Het aanbrengen gaat niet heel netjes maar uiteindelijk zit het er goed op. Het masker voelt niet echt trekkerig op de huid en de 30-45 minuten is prima vol te houden.  Na de 40 minuten het maskertje van je huid te trekken is natuurlijk het aller leukste, je merkt direct hoeveel het met je huid heeft gedaan. Op de restjes masker zie je ook gewoon kleine dingetjes zitten. Over het resultaat ben ik tevreden, mijn huid voelt ontzettend fijn en bij het afhalen van het masker zag je ook de mee-eters rond mijn neus weggaan. Het werkt dus ontzettend goed om je huid is goed te reinigen. Het resultaat voelt echt als een gezonde huid die ook nog is ontzettend zacht is met wel een paar rode ‘gevoelige’ plekjes door het afhalen van het masker, dit trok gelukkig snel weg.

Het is zeker een masker die ik snel weer zou gebruiken, het resultaat is gewoon hartstikke fijn! De tip die ik nog wel wil meegeven is over het aanbrengen. De huid rond de ogen is erg dun en let er dan ook goed op dat je genoeg afstand neemt hiervan bij het aanbrengen, het afhalen kan op plekken waar je huid wat gevoelig of dun is, of waar je wat kleine haartjes hebt zitten wat pijnlijk zijn.

1111PicMonkey Collage

Ben je ook benieuwd en kan je huid ook wel z’n boost gebruiken?
Ik mag nu 30% kortingen geven op alle Face Mask pakketjes. Hiervoor moet je de volgende code gebruiken – fablouisemask30
Een set van 5 maskertjes + kwast kost €25,- 

Gebruik jij vaak een maskertje?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

9 Reacties

 1. 19 juli 2016 / 13:28

  ik vond het afhalen best pijnlijk, vooral op de wangen XD

 2. 19 juli 2016 / 10:27

  Zo een masker kwast heb ik echt nodig.. Mijn handen worden anders altijd zo vies en het is ook helemaal niet hygienisch.

 3. 19 juli 2016 / 08:39

  Die kwast erbij is ook handig! Vind het wel een mooi masker 😀

 4. Kim
  19 juli 2016 / 08:38

  Ziet er goed uit! Liefs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram