Sneek Peak ♥ Max & More Nude Eyeshadow palette

Sneek Peak ♥ Max & More Nude Eyeshadow palette

m1Als je echt voordelig make-up wilt komen dan kan je terecht bij de Action. De Action heeft namelijk een groot schap gevuld met make-up producten van het merk Max & More waar regelmatig nieuwe items bijkomen.

Ik ontdekte een nieuw oogschaduw palette wat nog geen euro kost. Ik nam hem mee om te testen. Benieuwd of het wat is? Kijk mee!

m3

m4 Het gaat om het Max & More Nude Eyeshadow Palette, een simpel doosje gevuld met maar liefst 12 nude kleurige oogschaduw kleurtjes. Het doosje is compact en bevat een applicator. Er zitten zowel keuren in met shimmers als matte.

Het palette is ideaal geschikt als je graag neutrale tinten draagt, ik ben er persoonlijk echt een liefhebber van. De bovenste rij bevat vrij lichte kleuren, ik zie een hele licht wit/roze tint die waarschijnlijk de highlighter in het palette moet voorstellen en voor de rest perzik en licht roze kleuren. De onderste rij is vrij donker en heeft mooie opbouwende bruine tinten.

m5

Hieronder de swatches van de kleuren.

Bovenste rijm8
Onderste rijm7

Over de bovenste rij ben ik niet echt te spreken, het pigment is erg matig. De onderste rij daarin tegen is een stuk sterker en geeft veel meer kleur af. Het zal hem liggen in de kwaliteit tussen shimmer en matte. Het palette in het geheel is natuurlijk een koopje en zeker geen miskoop, je hebt hem namelijk al voor 80 cent en daar mag best wel iets mis aan zijn. Vind je niet?

m10Verkrijgbaar bij Action voor maar €0,79

Wat vind jij van dit palette?
Heb jij ervaring met de make-up van de Action?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram