MAX Factor | Lipfinity Long Lasting Lipstick

MAX Factor | Lipfinity Long Lasting Lipstick

Een tijdje geleden ontving ik een spannend pakketje van Max Factor, ik wist namelijk helemaal niet wat erin zou zitten. Ik trof 3 nieuwe lipsticks aan uit de Lipfinity lijn, 3 prachtige nieuwe rode tinten. 

Ik heb zelf nog geen ervaring met de Lipfinity lipproducten van Max Factor en als lipstick liefhebber werd dat wel even snel tijd. Ik kon dan ook niet wachten deze nieuwe kleurtjes te testen. Benieuwd? Kijk mee!

m1Max Factor komt met een speciale ‘Power of Red’ collectie gericht voor alle vrouwen die zich zelfverzekerd en glamour willen voelen. Deze collectie staat namelijk helemaal in het teken van de kleur rood en deze kleur wordt geassocieerd met kracht, motivatie en passie;, de eigenschappen voor sterke, glamourous vrouwen. De gehele collectie bestaat uit 36 kleuren waarvan meer dan 10 verschillende rood tinten en 3 soorten finishes. Voor ieder wat wils!

m2

De Lipfinity Long Lasting Lipsticks voeden je lippen en geven een fluweelzacht gevoel waardoor het lekker comfortabel aanvoelt, ook al draag je de hele dag een lipsticks. Aangegeven wordt dat de lipsticks wel tot 8 uur op je lippen blijven zitten.

Er zijn 3 nieuwe kleuren bij:

 • #23 Sienna: Een mooie burt rose, kleur voor een moderne glamour lip look
 • #53 Garnet: Een diepe, roze/rode kleur, voor een echte liptransformatie
 • #66 Scarlet: Simpel, elegant en iconisch voor een klassieke rode kleur

m3

De lipsticks vind ik persoonlijk mooi verpakt in de goud glanzende hulzen. Ik word er blij van!

m4

Hieronder de swatches van de 3 kleuren op mijn hand.

m5

Hieronder het resultaat op mijn gezicht. (sorry voor mijn glanzende hoofd, de tempratuur was enorm hoog bij het maken van deze foto’s)

swatches

Ik vind de kleur rood echt een prachtige tint om te dragen. Het straalt zoveel energie af. Mijn favoriet uit het bovenste rijtje is toch echt de klassiek rode tint ‘Scarlet’. Alle 3 de kleuren zitten als boter op mijn lippen en brengen mooi en gemakkelijk aan. Of ze nu echt 8 uur blijven zitten? Na wat drinken en eten moet je toch echt een beetje bijwerken. Ik vind ze fijn en Scarlet gaat zeker in mijn make-up lade, deze vind ik echt prachtig! picmonkey-collages

De nieuwe kleuren uit de Max Factor ‘Power of Red’ Lipfinity collectie zijn verkrijgbaar
bij de drogist met Max Factor verkooppunt voor €15,99 per stuk. 

Heb jij ervaring met de Lipfinity Lipsticks van Max Factor?
Draag jij roodtinten?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

14 Reacties

 1. 16 september 2016 / 08:36

  Oeh wat een mooie kleurtjes zijn dit zeg! Ik vind Sienna echt super mooi! De andere kleuren staan je ook echt prachtig hoor.

 2. 15 september 2016 / 19:55

  Mooie lipsticks! Garnet is prachtig! <3

 3. 15 september 2016 / 19:13

  Wauw Scarlet is echt een mooie kleur!? klinkt als een fijne lipstick. Er zijn zoveel lipstick die beloven 8 uur of langer te blijven zitten, maar ik ben er nog nooit een tegengekomen die echt zo blijft zitten dat hij niet bijgewerkt hoeft te worden….

 4. Anoniem
  15 september 2016 / 19:12

  Wauw Scarlet is echt een mooie kleur!? klinkt als een fijne lipstick. Er zijn zoveel lipstick die beloven 8 uur of langer te blijven zitten, maar ik ben er nog nooit een tegengekomen die echt zo blijft zitten dat hij niet bijgewerkt hoeft te worden….

 5. 15 september 2016 / 14:49

  Ik kende ze nog niet maar Scarlet is erg mooi!

 6. Donna
  15 september 2016 / 09:52

  Scarlet is pretty!!! Staat je erg goed.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram