MAX Budget lakjes!

MAX Budget lakjes!

Budget lakjes zijn zo leuk om te shoppen als je het mij vraagt, lekker goedkoop je nagellak stash aanvullen, wie wil dat nou niet…

Natuurlijk kennen we al de heerlijke budget merken als Essence, Catrice en NCY   die super kwaliteit en prachtige lakjes verkopen voor een onwijs fijn prijsje, maar natuurlijk hebben we er nog een, MAX te koop bij de Action.

De Action is een heerlijke winkel als je voor weinig, veel wilt shoppen. Zo ook voor je make-up is het een prima oplossing om voordeling in te kopen. Al een tijdje terug liep ik lekker te snuffelen in de Action en viel mijn oog op de nagellakken bak. Nagellakjes voor 0,52 cent? Ik ging zoeken tussen de kleuren, helaas was er al veel weg maar vond ik nog 2 super schattige lakjes.

Ik kocht een licht roze-koraal kleur en een glitter coat om is te proberen!

Hieronder zie je swatches van de 2 lakjes. Het linkse plaatje is 1 laag, de rechter kant is 2 laag.

En met de glitter coat erover heen.

Voor 52 cent zijn de lakjes echt een koopje, je hebt hele leuke lakjes voor in je stash. De dekking na 2 laag vind ik zelf voldoende, ik snap dat er meiden zijn die het nog liever dikker willen hebben. Ook de coat met de glitters is gewoon hartstikke leuk.

Wat vind jij van deze lakjes van MAX? Heb je ze zelf ook?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram