MAX – 6x Neon Nail Polish

MAX – 6x Neon Nail Polish

1

Nu ik een nieuwe manier heb gevonden om nagellak te swatchen ben ik los gegaan in het shoppen van nieuwe kleurtjes. Vooral budget, want dat is natuurlijk het leukst. De plek waar je voor budget spullen moet zijn is natuurlijk de Action. Daar kocht ik namelijk 6 neon lakjes voor maar €1,40…

6 lakjes in felle kleurtjes die in de zomer natuurlijk ideaal waren. Nu loopt de zomer al weer ten einde maar kunnen we nog genieten van een paar heerlijke warme zomerse dagen. En waarom dan niet nog van een paar echte zomerse kleurtjes?

2

Deze lakjes zijn verkrijgbaar per 6 stuks, en zitten verpakt in een klein doorzichtig tasje. De kleuren hebben allemaal een naam die precies bij de kleuren past:

♥ Flashing Yellow
♥ Shocking Blue
♥ Smashing Orange
♥ Screaming Green
♥ Kicking Pink
♥ Splashing Purple

Zoals jullie weten test ik de nagellak niet op mijn eigen nagels vanwege de lengte, maar kan het prima op nep nagels om jullie toch een indruk te geven. Hieronder zie je de nagellakjes geswatched. Ik heb ze allemaal 2 lagen gegeven en zoals je kunt zien zijn de kleurtjes precies hoe ze in het flesje eruit zien. Lekker neon, lekker fel en lekker opvallend.

3Persoonlijk vind ik de nagellak ontzettend goed voor de prijs die je ervoor betaald, je zult namelijk niet direct denken dat het wat kan zijn als je het zo in de schappen ziet staan, maar ook deze keer heeft het merk MAX mij weer verrast! Het zijn maar kleine flesje, persoonlijk vind ik dat niet uitmaken want hoe vaak maak je een nagellak nou op? Echte kleurtjes voor de zomer maar ook erg leuk voor een feestje!

4

De nagellakken zijn verkrijgbaar voor €1,39 per 6 bij de Action.

Wat vind jij van dit setje? Ben je er bekend mee?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram