Marc Jacobs – Beauty

Marc Jacobs – Beauty

marcjacobsbeautyMarc Jacobs is al jaren lang mijn favoriete ontwerper. Naast mooie creaties, prachtige schoenen, accessoire, geuren heeft deze designer ook een make-up merk om bij weg te dromen…

Helaas niet verkrijgbaar in Nederland maar wel te koop in enkele Sephora winkels, dus wanneer je in het buitenland komt en je loopt een Sephora tegen het lijf, dat is je kans om de make-up producten van Marc Jacobs te bewonderen. Helaas is het nog niet verkrijgbaar via de Franse Sephora website, anders kon je het ook via daar bestellen. Voor nu, droom weg bij deze prachtige plaatjes!

Lip Vinyl – Sheer $28

marc1Lovemarc – Lip Gel $30

marc2Shameless – Bold Blush $30

marc3Genius Gel – Super charged foundation $49

marc4Enamored – Hi Shine Lacquer $18

marc5STYLE EYE-CON NO.3 – Plush shadow $42

marc7

Bron – www.marcjacobsbeauty.com

Persoonlijk vind ik de prijzen erg meevallen. Ik heb nog geen idee hoe de kwaliteit is maar aan de reviews te lezen op de Amerikaanse Sephora site zit dat wel goed.. De producten en de verpakking zien er ieder geval erg mooi uit en ik hoop snel een mooi praaltje in mijn bezit te hebben. Wil je nog meer mooie producten bewonderen, neem dan zeker een kijkje in de webshop!

Wat vind jij van de make-up producten van Marc Jacobs?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram