Marc Inbane – Crackling Sun Mousse + Filmpje

Marc Inbane – Crackling Sun Mousse + Filmpje

1

Vandaag kunnen we dan eindelijk de tropische temperaturen verwachten in ons landje waar we met ze alle natuurlijk op wachten, altans ik in ieder geval wel. Lekker genieten van een heerlijke zomerse dag, waarbij de trui verleden tijd is en waarbij ijs eten de hele dag mag…

Nu gaan we wel heel hard van stapel direct met de 30 graden dus moeten we wel verantwoord de zon in gaan, dit doe je door je goed in te smeren, voldoende te drinken en verkoeling op het juiste moment opzoeken. Nu heb ik een product die ik morgen zeker ga meenemen en al even heb gebruikt, namelijk de Crackling Sun Mousse van Marc Inbane! 2

Toen ik de Crackling Sun Mousse van Marc Inbane ontving wist ik nog totaal niet wat ik moest verwachten maar al snel werd mij duidelijk wat het Crackling effect was en wauw! Wat een geweldig spul is dit, ik keek mijn ogen uit en met alle enthousiasme liet ik het aan iedereen om mij heen zien.

3

Creme, lotion, spray, olie… zon beschermings producten zijn in veel verschillende vormen verkrijgbaar.  Maar Marc Inbane heeft iets nieuws ontwikkeld: een luxe zon beschermings MOUSSE! De naam zegt het al. Deze mousse heeft een uniek “knetterend” effect. Deze technologie zorgt voor micro explosies (die daadwerkelijk knetteren) en die op hun beurt weer zorgen voor een verfrissend en verkoelend gevoel. Een beetje dat effect van die knetter ijsjes waar ik vroeger zo vreselijk bang voor was! Ken je ze nog?

Dankzij de verfijnde structuur van de mousse voelt deze luchtig, zacht en totaal niet plakkerig aan. Daarnaast heeft de mousse een zeer aangename en frisse geur! De verpakking ziet er mooi stijlvol uit wat ik gewend ben van de producten van Marc Inbane. Het ziet er zeker uitnodigend uit, en helemaal z’n product waar ik nog niet eerder van heb gehoord.

4

De mousse breng je aan op de huid en laat zich heel makkelijk verspreiden. Het trekt snel in de huid en is niet vet. Je huid voelt zacht, ruikt lekker en is beschermd tegen de schadelijke UV stralen!
Nu is het al een klein beetje op de foto’s te zien dat het niet zomaar een mousse is, het begint te bubbelen en te knetteren en wanneer ik het aanraak knettert het gewoon door. Ongelofelijk grappig en gaaf om te zien en te voelen. Het voelt heel apart en moeilijk te omschrijven maar 1 ding is zeker ik raad je zeker aan om het is te proberen en te ervaren!

5

6

Omdat ik jullie nog een beetje extra het idee wil geven wat ik ervaar heb ik een filmpje ervan gemaakt, een beetje wazig dat zeg ik je wel maar zet je geluid hard aan en ervaar het geknetter van deze zon beschermer.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=HDDYNXYHF0Y]

Ik ben reuze enthousiast, ik neem hem weer mee de zon in en laat ik mijn huid weer verwennen met een verzorging, een beschermer en een knetterde massage!

De CRACKLING SUN MOUSSE is verkrijgbaar in SPF 10 (laag) en 20 (medium).

Verkrijgbaar via de webshop van Marc Inbane voor €24,95

Laat je reactie achter over dit product? Ben jij ook zo nieuwsgierig hoe het voelt?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram