Mannen verleiden met beertjes werkt niet!

Mannen verleiden met beertjes werkt niet!

postnl1

Vrijdag is het weer zover Valentijnsdag 2014. De dag dat de hartjes, de beertje, liefdesduiven en puppies de deurmat sieren. Leuk voor de meeste vrouwen onder ons maar uit onderzoek van KaartWereld van PostNL blijkt dat de meerderheid van de mannen graag een kaart ontvangt met een grap of een hedendaags ontwerp!

Om ons te helpen het juiste Valentijnscadeau aan onze geliefde te geven heeft KaartWereld ons een handje geholpen en liet een aantal ontwerpers valentijnskaarten maken die wel in de smaak vallen bij de mannelijke valentijns.

Komt het je ook zo bekend voor om iets te kiezen wat jezelf leuk vindt om cadeau te doen? Juist, dat komt je vast bekend voor en daar gaat het al mis, het is juist belangrijk om je te verplaatsen in een ander en te kijken wat diegene aan wie je iets wilt geven leuk vind om te krijgen en niet jij. Toch gaat bijna de helft (44%) van de vrouwen voor een kaart die zij zelf leuk vindt; bij mannen is dit slechts een derde. Oeps!

postnl2

Het werd daarom hoogtijd dat er valentijnskaarten op de markt komen die mannen aanspreken. Dat meent 42% van de mensen in het onderzoek. 18 tot 30 jarigen voelen dit nog sterker met namelijk 50%.

Gelukkig heeft KaartWereld nu die speciale valentijnskaarten voor mannen die vast en zeker in de smaak gaan vallen bij onze geliefde. De kaarten werden gemaakt door onder andere Kakhiel (Studio Kakhiel), Overburen.nl, Studio Jona en Valezki.

postnl3

Dus ladies, niet meer die zoet sappige cadeautjes die wij leuk vinden maar verplaats je in hem. De kaarten zijn makkelijk online te versturen via Kaartwereld.nl en worden per post bezorgd. PostNL zorgt voor bezorging op vrijdag 14 februari. Hartstikke top dacht ik zo!

* Genoemde percentages zijn afkomstig uit onderzoek van Kaartwereld van PostNL uitgevoerd door een onafhankelijk onderzoeksbureau, Direct Research, eind januari 2014 onder 773 Nederlandse mannen en vrouwen tussen de 18 en 50 jaar.

postnl4

Heb jij een Valentijn?
Wat geef jij je vriend?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram