Makeuppies voor op je verlanglijstje!

Makeuppies voor op je verlanglijstje!

Rond de feestdagen komen er prachtige make-upproducten tevoorschijn en is het de hoogtetijd om deze rechtstreeks op je verlanglijstje te zetten. Ik heb ieder geval al weer een hoop mooie items voorbij zien komen waar ik echt blij van word. Zo worden we ook nog helemaal verwend met mooie merken die sinds kort bij Douglas verkrijgbaar zijn en met merken die nog gaan komen bijvoorbeeld Too Faced. Ieder geval genoeg redenen om weer even een lijst te maken met producten die je wilt hebben. Benieuwd? Kijk mee!

Zoals ik al in het begin zijn heeft Douglas een al een heleboel mooie merken in het assortiment en daar is het prachtige merk BECCA nu ook aan toegevoegd. Dit betekent dat je nu heel makkelijk de prachtige highlighters kunt scoren of bijvoorbeeld het LE palette in samenwerking met Chrissy Teigen. Maar er is meer, Douglas gaat binnenkort ook Too Faced producten verkopen en dat is al helemaal goed nieuws. Dit mooie merk vertrok samen met de Sephora uit Nederland maar nu kun je het gewoon weer makkelijk krijgen. De producten staan al online maar zijn nog niet verkrijgbaar. Je kan ze natuurlijk al wel toevoegen aan je verlanglijstje!

Alle bovenstaande producten zijn verkrijgbaar bij Douglas.nl

Wat komt erop jouw verlanglijstje/wishlist?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

4 Reacties

  1. 27 november 2017 / 15:40

    Allemaal zó leuk! Vooral de productjes van Too Faced staan ook hóóg op mijn wishlist!

  2. 27 november 2017 / 11:04

    Zo fijn dat Douglas nu ook Becca verkoopt en Too Faced gaat verkopen! Vind dit echt prachtige producten, ik ben vooral nieuwsgierig naar de producten van Becca.

  3. 26 november 2017 / 12:19

    Ah wat een mooie wishlist! Een nieuwe highlighter van Becca staat ook op mijn lijstje!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram