Je huid verzorgen met Clinique!

Je huid verzorgen met Clinique!

Je huid reinigen is ontzettend belangrijk en daarom doen we dit ook elke dag weer opnieuw. Ik heb wel is momenten dat ik s’avonds totaal geen zin aan heb, maar ik sleep mijzelf naar de badkamer om het dan alsnog te doen. Wakker worden met uitgelopen mascara en foundation aan je kussen is natuurlijk helemaal niet tof.

Daarnaast is het ook nog is super slecht voor je huid wanneer je niet iedere avond weer die laag eraf haalt. Ik gebruik hiervoor al jaren dezelfde producten van Clinique maar heb sinds kort ook een aantal nieuwe producten van mijn favoriete huidverzorging merk. Ik laat je graag mijn favorieten zien. Kijk mee!

PicMonkey Collage 01

Al heel wat jaren gebruik ik trouw het 3 stappenplan van Clinique. Hier ben ik echt heel enthousiast over en ik merk dat mijn huid hier ontzettend goed op reageert. De producten heb ik al heel wat keren laten zien in artikelen en ik kan het nog steeds iedereen aanraden om te proberen.

Nu heeft Clinique een hele hoop huidverzorgingsproducten en ben ik een aantal nieuwe varianten gaan proberen de afgelopen tijd.

c0

Pep-Start Hydrorush Moisturizer 

Clinique heeft een nieuwe lijn, de Pep-Start collectie, Pep, Pep And Go! Deze collectie bevat zogenaamd ‘multi-taskers. Ik ontving een tijdje terug de Pep-start Hydro moisturizer en die kwam heel goed uit. Ik was namelijk door mijn dagcrème heen en deze kwam dan als geroepen.

Het is een heerlijke rijke crème om je dag ieder geval mee te beginnen, er zitten namelijk antioxidanten, kalmerende ingrediënten, bescherming tegen UV straling met Spf 20 en werkstoffen in die je huid verstevigen. Hij is voor dag en daarom staat hij standaard iedere ochtend weer klaar op mijn make-up tafel.

c1

Ik vind de crème heerlijk zacht en trekt goed in mijn huid. Ik heb een normaal tot licht gevoelige huid en mijn huid reageert hier goed op. Daarna voelt het goed gehydrateerd en kan ik verder met mijn make-up!

c2

c3

Clinique Take The Day Off Balm

Helemaal nieuw voor mij was de Take The Day off Balm van Clinique, dit is een reinigingscrème. Nu had ik echt nooit eerder gehoord van een crème om je huid mee te reinigen maar ik was ontzettend nieuwsgierig. Deze grote paarse pot bevat een satijnzachte crème met reinigingsolie, wanneer je met je vinger eroverheen gaat voelt het net zo zacht als boter. Zodra je het masseert op je huid worden alle onzuiverheden, make-up resten en allerlei viezigheid verwijderd.

Na gebruik voelt je huid heel zacht, fris en comfi aan. Ik heb totaal geen last van een trekkerig gevoel en dat is heel fijn!

c6

De balm is geschikt voor alle huidtypen en zorgt ervoor dat je gezicht, je ogen goed worden gereinigd. Wanneer je altijd gebruik maakt van vloeibare producten is het zeker een keertje de moeite waard om deze balm te proberen. Het zal in het begin even wennen zijn maar je zult versteld staan hoe fijn het werkt!

c7

c8

Clinique Take The Day Off Make-up reiniger

Na het testen van de balm vond ik het best even lastig om weer over te stappen op een vloeibare remover. Ik ben namelijk zo verkocht door de balm. Maar natuurlijk heb ik even een switch gemaakt en heb de remover Lids, lashes & lips gebruikt. Dit is een zeepvrije make-up remover die moeilijke oog en lip make-up snel wegneemt. Ideaal voor long lasting make-up/lipstick en waterproof mascara en eyeliner.

Ik heb wel een long lasting lipstick op die zelfs na het douche nog perfect op mijn lippen zit. Dit is soms best irrant en al helemaal als het alleen nog maar op de randjes zit. Daarom zijn ‘krachtige’ removers echt een must om in huis te hebben en ook zeker als je vaak waterproof producten draagt.

c4

Deze remover is geschikt voor contactlensdragers en is op allergie, door oogartsen getest. Hij is parfumvrij en daarom ook geschikt voor alle huidtypes.

Het gebruik is gemakkelijk door een klein beetje op een wattenschijfje aan te brengen. Vervolgens dep je voorzichtig even op je ogen en haal je gemakkelijk zonder geweld de make-up eraf. Handig en snel en geen irritaties aan je ogen!

c5

Clinique is zoals ik al aangaf mijn favoriete huidverzorging merk. Ik vind de producten ontzettend vriendelijk voor de huid en ik heb nooit irritaties meegemaakt.

Ben jij bekend met de producten van Clinique?

 

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

8 Reacties

 1. 31 januari 2017 / 17:16

  Ik ben de laatste tijd echt groot fan van Clinique huidverzorging! Deze producten lijken me ook erg fijn!

 2. 29 januari 2017 / 12:25

  De producten van Clinique lijken me geweldig, maar ik vind het zo duur om te gebruiken haha. Maar ook deze producten lijken me erg fijn 🙂

 3. 29 januari 2017 / 09:41

  Dit klinkt wederom weer geweldig! Gisteren heb ik voor het eerst een balm gebruikt als make-upremover en reiniger en het werkte perfect. Overigens zit ik al de hele tijd vol verbazing te staren naar je prachtige foto’s, hoe heb je ze zo gemaakt voor een raam?! Malou x

  • 29 januari 2017 / 09:52

   Ah dankjewel! Zelf niet helemaal tevreden omdat mijn camera is gevallen en scherpstellen heel lastig nu gaat 🙁 Ik maak de foto’s inderdaad bij het raam op een verhoging met natuurlijk licht!

 4. 29 januari 2017 / 09:09

  Wauw, wat een hoop heerlijke producten! Ik ben vooral heel erg benieuwd naar de ‘Take the day off balm’. Ik heb nu een soortgelijk producten van The Body Shop, maar die van Clinique lijkt mij stiekem nog fijner!

 5. 29 januari 2017 / 06:51

  Dat klinkt erg goed!
  Ik ben er nu ik je artikelen hierover gelezen heb ontzettend benieuwd naar…..

  Xoxo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram