Make-up van Sothys

Make-up van Sothys

2

Tijdens het Beauty Store event maakte ik kennis met het merk Sothys. Ik had er nog nooit eerder van gehoord maar de producten zagen er zo ontzettend mooi uit en trokken daarom direct mijn aandacht. 

Sothys is een merk dat al meer dan 60 jaar bestaat en vrijwel alleen verkrijgbaar is en gebruikt wordt in salons. Je zult het daarom niet snel tegen komen in bijvoorbeeld de Douglas. Sothys is vooral bekend door haar collectie aan verzorgingsproducten maar heeft ook prachtige make-up items. Ik heb twee producten meegekregen uit de nieuwe zomer colletie om te proberen. Benieuwd? Kijk mee!

1

Ik review vandaag een lipstick en een mono oogschaduw van dit merk. De uitstraling ziet er ontzettend luxe uit door de mat zwarte verpakking en het suède hoesje die om je producten heen zitten. 3

Sothys Iridescent Eyeshadow – 30 Sable Fin

4

De oogschaduw die ik meekreeg zit in een schattig klein vierkant doosje. In het doosje zit een zacht pastel perzik kleurtje en zelfs een spiegeltje. Handig!

5

Het kleurtje is Sable Fin, een perzik tint met kleine shimmers erin. Te gebruiken als highlighter of als neutrale oogschaduw over je hele ooglid. Ook kan je de oogschaduw gebruiken met een droge kwast of met een een vochtige voor een intenser effect.

Sothyes Rouge Doux – 140 Beige Garibaldi 

6

De lipstick die ik meekreeg is een warme beige tint. Heel neutraal en makkelijk te gebruiken bij een dagelijkse look. De lipstick zit in een vierkante verpakking en in het klein staat het logo erop. Ook het merkje staat verwerkt in de lipstick zelf, dit ziet er altijd extra luxe uit. 7

8

Hieronder de swatches van allebei de producten.

9

Het resultaat van de producten op mijn gezicht.

Untitled-1

De oogschaduw leek mij een prachtige tint voor over mijn ooglid en dat is die zeker, heel subtiel maar toch op een of andere manier erg chique. De lipstick is heel ook heel neutraal van kleur en heeft een licht glans met een peachy kleur erdoor. Hij blijft mooi zitten en voelt lekker zacht aan op de lippen. Ik vind hem eigenlijk best tof!

De producten vind ik er erg mooi uitzien en hebben een hoog luxe gehalte. Daarnaast zijn ze fijn in gebruik en kwalitatief erg goed. Ik ben blij dat ik kennis heb gemaakt met dit merk en hoop het snel is tegen te komen in een salon.

000

De lipstick is verkrijgbaar voor €25,-
De oogschaduw prijs weet ik niet exact maar ligt rond de €30,- 

Bekijk hier de verkooppunten voor dit luxe merk. 

Ben jij bekend met dit merk? 

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram