Make-up Studio Professional Brow Kit || Dark

Make-up Studio Professional Brow Kit || Dark

1

Vandaag review ik een wenkbrauw kit van Make-up Studio waar ik ontzettend nieuwsgierig naar was. Ik vind mijn wenkbrauwen ontzettend belangrijk en omdat ze best onhandelbaar kunnen zijn ben ik altijd opzoek naar producten die mij hiermee helpen.

Ik heb op dit moment een wenkbrauw kitje van Paula’s Choice waar ik ontzettend te spreken over ben maar als ik de wenkbrauw kit van Make-up Studio zie dan denk ik dat deze ook ontzettend goed gaat bevallen. Kijk mee!

2Make-up Studio Professional komt met een speciale Brow Kit die alle ingrediënten bevatten voor het creëren van de perfecte wenkbrauwen. Perfecte wenkbrauwen? Dat willen we natuurlijk allemaal. De kit is verkrijgbaar in twee varianten, zo heb je de Dark en Blond. Ik zelf het de kit in Dark omdat mijn eigen wenkbrauw kleur donker bruin/zwart is.

Je ontvangt een doos met daarin alle producten die in je kit horen.

In het Brow Kit vind je:

Brow Powder Dark
Highlight Eyeshadow
4 Brow Stencils
Tweezer
Brow & Highlight Brush

7

Hieronder zie je alle producten die ik uit het doosje haal.

3

Het is de bedoeling dat je de kit zelf vult met de spulletjes. Zo heb je namelijk in het palette naast de twee poeders ook nog twee vakjes vrij voor de stencils en het kwastje en pincet. Zo heb je alle producten bij de hand als je aan de slag wilt gaan met je wenkbrauwen. Ik vind deze all-in one kit het persoonlijk erg professioneel en er goed uitzien!

4

In totaal zitten er 4 verschillende wenkbrauw stencils in de kit. Zo heb je:

Naturel
Arched
Shaped
Steep Arch

5

Aan de slag:

1. Shape it baby:
Je hebt vier stencils in je kitje zitten en het is de bedoeling om het patroontje die het dichtst bij jouw natuurlijke shape komt te kiezen. Zo krijg je het mooiste resultaat.

Ik kies voor stencil shaped.

patroon

2. Shape and colour:
Hou het gekozen stencil vast met je wijs en middelvinger en dep de poeder over de gehele wenkbrauw binnen het patroon met de bron brush. Vervolgens haal je het stenciltje eraf en blend je de kleur over je gehele wenkbrauw.

3. Tweeze:
Vervolgens kan je de pincet erbij pakken om ongewilde haartjes te verwijderen die net buiten de vorm vallen.

4. Highlight:
Als laatste is het tijd voor de highlighter, pak de highlighter brush en breng een beetje aan op je wenkbrauwbot voor een nog mooier en strakker uitziende wenkbrauw.

Wil je meer intensiteit, dan kan je de poeder ook nat gebruiken. Daarnaast is de poeder ook geschikt voor oogschaduw en eyeliner!

Hieronder het resultaat:

Link geen wenkbrauw product / Rechts met stencil en poeder

wkbIk moet zeggen dat het makkelijk gaat dan ik dacht. Je legt de stencil op je wenkbrauw en vervolgens kleur je het gewoon in. Mijn wenkbrauw is door het stencil nu een stuk langer dan ik normaal bij teken zonder patroon en ook een stuk netter.  Yay!

6

Mijn ervaring:

Nu moet ik zeggen dat ik erg kritisch ben als het gaat om wenkbrauw producten omdat ik het zelf erg belangrijk vind dat wenkbrauwen er goed uitzien. Ik heb al een aantal keren eerder stencils geprobeerd over mijn wenkbrauwen maar zonder succes. Dit is de eerste keer dat het toch is gelukt en dat komt door deze fijne kit. De poeder is ontzettend zacht qua structuur en brengt heel fijn aan samen met het kwastje die ervoor bedoelt is. De stencils zijn flexibel maar toch lekker stevig en blijven goed op de plaatst. Stencil Shaped vind ik perfect passen bij mijn eigen wenkbrauw en geeft een gewenst resultaat. Ik ben heel enthousiast! 

Alles in de kit, de pincet, de kwastjes, de highlighter, de wenkbrauw poeder en de stencils zijn stuk voor stuk top. Met deze kit creëer je echt gemakkelijk een mooie wenkbrauw!

9

Verkrijgbaar in Dark en Blond voor €45,-
Meer informatie over Make-up Studio vind je op de website! 

Wat gebruik jij voor je wenkbrauwen? 

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram