Make-Up Studio | Matte About You | Lipstick

Make-Up Studio | Matte About You | Lipstick

Knal roze lipstick en dan ook nog een variant die mat opdroogt? Daar wordt toch iedere beautylover verliefd op? Ik ieder geval wel en ik werd dan ook heel enthousiast toen ik hoorde van de nieuwe Matte About You lipsticks van Make-Up Studio.

Make-Up Studio ken ik vooral van de het super handige contour palette en een wenkbrauw poeder die ik iedere dag gebruik. Ik kon dan ook niet wachten om een nieuwe lipstick uit de Matte About You lijn te proberen. De kleur is ieder geval helemaal mijn ding. Benieuwd? Kijk mee!

m1

De Matte About You lijn is compleet nieuw bij Make-Up Studio en brengt maar liefst 4 klassieke tinten met zich mee. De lipsticks hebben een hooggepigmenteerde formule en hebben daarnaast een zijdezachte textuur op de lippen. De lipstick (zoals de naam al aangeeft) droogt mat op maar zorgt er wel voor dat je lippen comfortabel blijven voelen.

De producten van Make-Up Studio zien er altijd professioneel uit en zitten verpakt in een zwarte verpakkingen met daarop het logo. De lipstick zelf zit in een mat zwarte huls. 
m2

De collectie zitten 4 prachtige kleuren die stuk voor stuk mooi te dragen zijn en eigenlijk voor iets wat wils is. Zo heb je

 • XOXO Red (een fel rood kleurtje)
 • Poetic Pink (een warm paars/nude kleurtje)
 • Nude Nirvana (een nude/oranje kleurtje)
 • Foxy Fuchsia( een fel roze kleurtje)

Zelf heb ik de kleur Foxy Fuchsia ontvangen die natuurlijk ontzettend opvalt en ideaal past bij de zomer!

m3

Hieronder de swatch van de kleur op mijn hand. Zoals je kunt zien komt er onwijs veel pigment af en is de kleur heerlijk opvallend roze. Ik word er blij van! m4

Hieronder het resultaat van de lipstick aangebracht op mijn lippen.

lipstick

De lipstick vind ik heel gaaf. De kleur, het matte effect en de textuur maken deze lipstick als een must van voor mij. Hij brengt mooi aan en voelt comfortabel aan. Mocht je zelf erg last hebben van droge lippen dan kan je altijd een klein beetje lip balm aanbrengen maar ik vond het zelf niet nodig. De kleur blijft daarnaast ook nog is perfect op mijn zijn plek zitten, zelf na een hapje en drankje.

m1

De nieuwe lipsticks van de MATTE ABOUT YOU collectie kosten €15,90 per stuk.

Heb jij ervaring met Make-Up Studio?
Wat vind jij van matte lipsticks?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

17 Reacties

 1. 15 maart 2016 / 14:24

  Wat een mooie lipstick, echt een mooie kleur. Ik ben zo benieuwd naar dit merk! x

 2. 14 maart 2016 / 22:01

  Wat een heerlijk kleurtje helemaal leuk voor de lente en zomer! Ik ben dol op matte, ik ben helemaal om.. deze is ook echt prachtig!

 3. 14 maart 2016 / 21:58

  Ik heb geen ervaring met deze lipstick, maar hij ziet er echt goed uit en de kleur vind ik tevens ook prachtig!

  -x- Sabrina

 4. 14 maart 2016 / 21:29

  Hij staat je prachtig! Ik ben dol op mat:D

 5. 14 maart 2016 / 20:18

  Vind het echt een super mooie lippenstift meid.

 6. 14 maart 2016 / 13:58

  oh wat een mooie kleur! ik heb hier ook 2 kleuren van, 1 ben ik erg tevreden over en 1 valt mij wat tegen

 7. 14 maart 2016 / 09:16

  Volgens mij voelt dit hemels aan, ik heb echt een goed gevoel over deze lijn haha!

 8. 14 maart 2016 / 06:00

  Mooie kleur zeg, ik vind de lipsticks uit de nieuwe lijn prachtig :-).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram