Mijn make-up stash | 2017

Mijn make-up stash | 2017

Het lijkt wel 10 jaar geleden dat ik voor het laats een video heb opgenomen, hoogtijd dus! Ik ben weer terug van weggeweest qua video gebied en heb mijn statief er weer bij gepakt om voor jullie een video op te nemen. Ik begin mijn ‘Welcome Back’ met de geliefde ‘Make-up stash’!

Nu moet ik je er gewoon bij vertellen dat ik helemaal niet goed ben in het maken van video’s, het is heel onwennig en ik blijf het moeilijk vinden om tegen een camera te praten. Toch heb ik mijn best gegaan en laat jullie dan ook graag mijn make-up zien. Benieuwd? Kijk mee!

Klik hier als je de video niet kunt bekijken & om abonnee te worden van mijn Youtube Kanaal!

Klik hier voor de ‘de make-up stash 2016’ video.

Dankjewel voor het kijken!

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

7 Reacties

 1. 4 februari 2017 / 12:35

  Je hebt echt een ontzettend mooie collectie. Ik was al vrij benieuwd naar de Vitalumiere Aqua foundation van Chanel maar nu wil ik hem toch echt gaan kopen als jij hem zo fijn vind!

 2. 31 januari 2017 / 13:43

  Leuk dat je weer een beetje meer tijd hebt voor andere dingen, zal wel zwaar geweest zijn. Dat bovenste laatje poeders is echt zooooo mooi, luxe luxe luxe!

 3. Donna
  31 januari 2017 / 10:18

  Gisteren al de video op Youtube gekeken, je hebt zulke mooie producten (A)
  Liefs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram