Make-up opbergen met: Make-up Your Stash

Make-up opbergen met: Make-up Your Stash

 

Als je al een behoorlijke grote stash hebt, is het handig je producten goed op te bergen zodat je alles makkelijk weer terug kunt vinden en dat er niks kapot gaat.Een maand terug maakte ik kennis met de webshop ‘ Make-up Your Stash’  een webshop met allerlei handige organizers voor je make-up / sieraden stash.

Ik hou ervan om alles lekker op orde te hebben, dat ik iets makkelijk terug kan vinden en dat het er gewoon netjes uit ziet. Daarom heb ik al diverse opberg bakjes rondom mijn make-up tafel, toch was een extra laden kastje nodig en koos ik voor dit 3 – laden kastje uit de webshop ‘ Make-up Your Stash‘  Mijn oog viel al direct op dit kastje, ik vind het namelijk prachtig dat hij doorzichtig is.

Dit ladekastje is gemaakt van sterk en duurzaam acryl, dat betekend  dat het niet kapot te krijgen is en zodra je een keer knoeit is het ook nog is makkelijk schoon te maken. Wat helemaal ideaal is dat je de laden eruit kunt halen om ze van binnen goed te reinigen.

Ik bewaar producten in het kastje die ik bijna dagelijks gebruik, zoals blush, oogschaduw, oogpotlood, wenkbrauwpotlood, liptint, oogschaduwbasis en noem maar op. De laden zijn niet enorm groot, dus moet je echt een keuze maken wat je er in wilt opbergen.
Op het kastje kun je natuurlijk ook nog wat op bewaren, daar heb ik mijn reiniging producten staan die ik makkelijk even zonder badkamer kan gebruiken. Mocht je geen ruimte genoeg hebben, je kunt makkelijk nog een blok kopen en deze er opzetten.

Naast make-up kun je ook het kastje gebruiken voor het opbergen van je sieraden, het is maar net wat jij het liefst wilt!

Het ladeblok kost 19,90 EUR  en bij een besteding van af 35 EUR vervallen de verzendkosten!

Naast dit ladeblok heb je in de webshop van Make -up Your Stash de keuze uit diverse organizers, neem dus gerust een kijkje als je nog opzoek bent!

Wat vind jij? Hoe berg  jij je Make-up op?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram