Make-up Opbergen met Action #1

Make-up Opbergen met Action #1

opbergenAction is echt een heerlijke winkel als je lekker budget wilt gaan shoppen. Ik kom er persoonlijk heel graag en meestal zonder doel maar ik neem toch elke keer weer wat mee na huis toe.

Heel veel van de spullen die ik er weg sleep gebruik ik in mijn inrichting en daarom leek het mij leuk om dat met jullie te delen. Vandaag begin ik met een super schattig en onwijs goedkoop bakje die ik gebruik voor mijn lipglossen. Echt een super simpele tip maar misschien heb je er net als ik iets aan.

opbegen2

Zoals de meeste wel weten ben ik dol op lipproducten en heb ik ook een grote stash. Wel heb ik goed gesorteerd welke producten ik het liefst en het meest gebruikt en welke wat minder of helemaal niet. De glossjes die ik vaak erbij pak heb ik apart bij elkaar in een leuk klein potje van rond de euro van de action.

Het voordeel om het in een bakje te zetten is vooral dat je het makkelijk bij de hand hebt. Ik heb deze staan op mijn make-up tafel waardoor ik niet eerst moet zoeken in mijn make-up kast maar gewoon makkelijk en snel een kleurtje kan uitzoeken. Daarnaast kan je makelijk de kleuren zien en ook nog is leuk combineren met andere bakjes.

opbergen3

Nu heb ik meer van deze bakjes en naast mijn lipglosses heb ik er ook een in gebruik voor wattenstaafjes. Ideaal en het staat ook nog mooi. Heb je niet zoveel lipgloss dan kan je ook je kwasten erin bewaren of natuurlijk als pennenbakje!

Bakjes bij de action verschillen rond de 50 cent en 1, 50 EUR en zijn verkrijgbaar in meerdere kleuren en soorten. Binnekort zie je een nieuwe tip met een item van de Action!

Ben jij vaak te vinden in de Action?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram