Make-up om bij weg te dromen!

Make-up om bij weg te dromen!

Wat kan ik toch verliefd worden op sommige make-up producten. Ik was weer even aan het dwalen op het internet en kwam zowel bij de Douglas als bij het Engelse warenhuis Selfridges echt weer prachtige items tegen. Make-up items op bij weg te dromen!

In het najaar komen merken weer met prachtige, sprookjesachtige exemplaren, highlighter om u tegen te zeggen en doosjes die ieder make-up lover graag wilt vasthouden. Ik heb mijn favoriete bij elkaar gezet zodat we allemaal even kunnen wegdromen. Benieuwd? Kijk mee!

wish

wosh2

De items hierboven heb ik gevonden in de webshop van de Bijenkorf en Selfridges. Stuk voor stuk echt pareltjes maar wel met een prijskaartje eraan. Voornamelijk allemaal highlighters en wat word ik daar blij van. Ik heb zelf een hele mooie van Dior uit de lentecollectie van dit jaar, maar als idd deze zie dan denk ik dat ik rond de feestdagen mijzelf nog wel een cadeautje mag doen. Dit is nog maar het begin, de collecties komen langzamerhand ook met hun kerst/wintercollecties en die zijn vaak ook weer prachtig!! Ik kan niet wachten!

Wat vind jij van de items? Ben je ook verliefd geworden?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

6 Reacties

  1. 21 september 2016 / 19:54

    Oef deze items wil je alleen al kopen vanwege hun uiterlijk inderdaad! Laura Mercier en Bobbi brown zijn dan toch wel mijn favorieten.

  2. Donna
    21 september 2016 / 08:28

    Wauw, wat een PRACHTIGE items!! <33333

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram