Make-up Kwasten van e.l.f!

Make-up Kwasten van e.l.f!

Een mooie make-up look begin je niet zonder een stel make-up kwasten. Je hebt ze in alle soorten en maten en je hebt ze met een vreselijk duur prijskaartje maar ook lekker betaalbaar en dus budget.

E.l.f (eyes lips face) is één van die fijne budget merken waar je terecht kunt voor make-up en make-upkwasten. Deze zijn lekker betaalbaar en over de kwaliteit valt ook niks aan te merken. Benieuwd? Kijk mee!


elf

In mijn make-up collectie heb ik kwasten zitten van veel verschillende merken. Voornamelijk budget en eigenlijk ben ik daar gewoon hartstikke tevreden over. Wil je beginnen met make-up gebruiken en looks maken dan is de basis aanschaf en een set met kwasten. Je kunt direct natuurlijk voor goed gaan en z’n €40,- per kwast uitgeven, je kunt ook gaan voor budget kwasten die vaak net zo goed zijn.

Ik ontving een tijdje terug 2 nieuwe kwasten van e.l.f, een kwast voor je foundation (Sculpting Face Brush) en een voor poeder en blush (Selfie Ready Foundation Blurring Brush)

elf2

De kwasten ontvang je individueel verpakt in plastic met daarop groot afgebeeld met welke kwasten je te maken hebt. De kwasten zelf zijn daarnaast ook nog is netjes bij elkaar gesloten met een plastic hoesje, hierdoor blijven de haren netjes.

elf3

elf5

Selfie Ready Foundation Blurring Brush

Deze kwast is ideaal geschikt voor de basis als foundation en concealer. De haartjes zijn ontzettend zacht en voelen kwalitatief erg goed. Je kunt met deze kwast heel egaal je foundation/poeder/concealer aanbrengen op je gezicht. Je zult merken dat het resultaat heel egaal en natuurlijk is.

Ik heb de kwast nu een tijdje in gebruik en ik vind hem fijn, de haartjes zijn heerlijk zacht en hij is makkelijk in gebruik. Mocht je veel gebruik maken van vloeibare foundations, dan raad ik je   aan om nog iets extra vaker dan normaal de kwast te reinigen. Je zult merken dat dan de kwaliteit weer als nieuw is.

Verkrijgbaar voor €8,-

elf7

Sculpting Face Brush

De Sculpting kwast heeft een aparte vorm die misschien nieuw voor je is. Deze kwast is namelijk helemaal recht afgesneden en een stuk compacter dan de kwast hierboven.  Deze kwast is perfect wanneer je gaat contouren. Door deze platte en rondachtige vorm is hij perfect om te contouren langs je jukbeenderen, gezicht en neus. Mocht je hem daar niet voor willen gebruiken is hij ook geschikt voor foundation en concealer.

Ik heb de kwast nu een tijdje gebruik voor het aanbrengen van bronzer en hij is ontzettend fijn. Je kunt heel makkelijk een mooie contour creëren zonder dat het heftig is. De kwast past namelijk de juiste hoeveelheid waardoor je een natuurlijk effect krijgt. Wanneer je deze kwast hebt ontdekt kan je niet meer zonder.

Verkrijgbaar voor €8,-

eld10

Ik ben enthousiast over de kwasten ven e.l.f. Naast een aantal oogschaduw kwastjes, een Bare Blending brush, een make-up sponge zijn deze nieuwe kwasten zeker een goede investering als je je make-up op een fijne manier wilt aanbrengen. De prijs die je ervoor betaald is zeker de moeite waard!

elf9

Deze kwasten en een hoop andere producten zijn verkrijgbaar in de webshop van eyes lips face.

Heb jij een favoriete kwast in je make-up stash?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

10 Reacties

 1. 16 mei 2016 / 10:04

  Vroeger als tiender deed ik altijd mijn make-up zonder kwasten. Tegenwoordig gebruik ik altijd kwasten. Laatst had ik per ongeluk mijn kwasten al ingepakt in mijn valies en ik moest mijn make-up nog doen. Ik vond het vreselijk dat ik toen mijn kwasten niet had, gelukkig heb ik een reserveset en was het probleem snel opgelost.

 2. 15 mei 2016 / 22:17

  Ik vind ze er echt goed uitzien! Ik heb ook 1 kwast van elf, de buffer brush geloof ik. Die is ook erg fijn. Ik vind hem wel aan de zachte kant, waardoor hij wel minder fijn is voor dikkere foundations.

 3. 15 mei 2016 / 16:36

  Ik heb zelf ook een aantal kwasten van ELF die enorm fijn zijn! Fijne review!

 4. 15 mei 2016 / 16:01

  Ik heb nog geen kwasten van elf, maar hoor er altijd goede dingen over. Ze zien er ook fijn uit zo afgaand op de foto’s.

 5. 15 mei 2016 / 14:37

  Deze heb ik niet maar ik vind de oogschaduw kwasten van ELF wel heel fijn! Daar heb ik er een aantal van 🙂

 6. 15 mei 2016 / 13:57

  poehh ze zijn wel in prijs omhoog gegaan zeg! ik heb nog kwasten van elf gescoord voor 1 tot 4 euro!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram