Make-Up Studio || Shaping Box Face it!

Make-Up Studio || Shaping Box Face it!

m1

Tegenwoordig is het hartstikke populair, shapen en contouren. Met het shapen van je gezicht kun je namelijk je gezicht optisch sterk veranderen.

Voor de ene waarschijnlijk teveel moeite en voor de andere tegenwoordig een nieuwe stap in je dagelijkse make-up routine. Voor mij was het ieder geval een beetje wennen. Ik gebruikte wel een bronzer maar echt shapen en contouren? nee, niet echt! Maar daar is verandering in gebracht toen ik kennis maakte met de Shaping Box van Make-up Studio. Ik ben hem uitgebreid gaan testen!

m2
Er zijn verschillende manieren van shapen, allemaal met een eigen effect. Het meeste effect bereik je door je gezicht te shapen met een concealer of een crème foundation. Maar houd je meer van een neutraal en subtiel effect, dan kan het ook met poeder.

Make-up Studio brengt twee verschillende paletten uit, een met crème producten en een in poeder variant, daarnaast heb je ook nog is twee kleurvarianten voor iedere huid!

m3

Ieder palet bevat 5 kleuren om te gebruiken waaronder de musthave kleur ‘banana’. Ik heb de Shaping Box Face it in de Light versie. De box is langwerpig en heeft een gehele zwarte verpakking. De deksel zelf is mat zwart met het logo van Make-up studio erop.

m4

Hieronder de swatches van alle tinten.

1

Let’s Go! Ik ben aan de slag gegaan en het is eerst even schikken als je het op je gezicht smeert maar als het resultaat erna mooi is, dan doen we dat gewoon! Kijk mee!

Geen make-up 
Op de onderste foto’s is mijn huid helemaal clean en draag ik geen make-up.

shapen1

Contouren gemaakt
Op deze foto’s ben ik aan de slag gegaan met de banana kleur en (lichtste) donkere tint. Ik heb de producten aangebracht volgens het plaatje.
De lichte kleur onder mijn ogen, op mijn kin, neusbrug en boven de wenkbrauwen. De donkerste tint op mijn junkbeenderen en langs de haarlijn en neusrand. 

shapen2

Door elkaar blenden
Tijd om deze rare creatie mooi te maken en alles te blenden. Voorzichtig heb ik geleidelijk alle kleuren mooi geblend, pas op dat je de kleuren niet teveel met elkaar mengt, zo gaat het effect weer weg. 

shapen3

De rest van je make-up
Voor de rest heb ik mijn transparante poeder van MAC aangebracht en mijn ogen een laagje mascara gegeven. Het resultaat zie je hieronder: 

shapen4

Zonder make-up/Met make-up 

shapen5

Ja! Ik ben onwijs enthousiast geworden. Het is even spannend om het op je gezicht aan te brengen maar als je eenmaal gaat blenden en je complete look afmaakt zie je gewoon een onwijs goed resultaat en het effect wat shapen en contouren doet. Nu ben ik nog maar een beginneling als het om shapen gaat en ben ik nog iets te voorzichtig geweest, maar ik ga het zeker vaker proberen zodat het vanzelf een stuk makkelijker en beter gaat.

 m5

Het palette is verkrijgbaar in een Make-up Studio filiaal of online in de webshop.
Verkrijgbaar voor €49,-

Wat vind jij van shapen en contouren?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram