Make-up Studio || Red Lips!

Make-up Studio || Red Lips!

l1Rode lipstick, ik vind het prachtig! Helaas draag ik het veel te weinig omdat ik zoveel andere kleuren ook mooi vind. Maar als ik rode lipstick op heb, dan geniet ik er extra van.

In de maand februari is rood natuurlijk een extra populaire kleur vanwege Valentijnsdag en om daar een beetje in mee te gaan, ga ik deze maand extra vaak mijn lippen rood kleuren. Hiervoor gebruik ik een prachtige lipstick en lip liner van Make-up Studio en die laat ik je vandaag zien!

l2

Lipstick Nr. 19 

l3

Als je een intens rode lipstick zoekt die ook nog is heerlijk soepel aanvoelt op de lippen dan is nr. 19 van Make-up Studio echt een must. Ik probeerde deze lipstick voor het eerst en werd direct verrast. De kleur die ervan afkomt is onwijs sterk en krachtig maar de structuur is ook hartstikke prima.

De lipsticks van Make-up studio zitten in een kartonnen doosje, daarin tref je een matte huls met in het midden het merkje. De huls is vierkant en ziet er goed uit.

l4

In totaal zijn er meer dan 80 verschillende lipstick kleuren verkrijgbaar in het assortiment van Make-up Studio, dus ook als rood niet helemaal je ding is, zit er vast en zeker een kleur voor je tussen.

l5

Lip Liner Nr. 01

l6

Voor de perfecte omlijnde lippen en een ideale basis is een lip liner echt een must om te gebruiken. Ook voor bij deze knal rode lipstick is een goede liner verkrijgbaar, namelijk nr. 01. Deze lip liner is in vorm van een ‘potlood’ en niet heel soft waardoor het aanbrengen wat meer tijd nodig heeft maar uiteindelijk wel het effect heeft wat we willen zien.

In totaal zijn er maar liefst 15 kleuren in het assortiment, passend bij de lipsticks.

l7

 Hieronder het resultaat op mijn lippen.

000

Intens rood en echt een kleur die van je lippen af knalt. Ik vind het een mooie en een prachtige kleur om mee af te wisselen. Ik had voor gebruik nog geen ervaring met de lipproducten van Make-up Studio maar ik ben verrast. De lipstick brengt zo fijn aan, voelt heerlijk en de kleur die eraf komt is echt wow. Als ik op de website alle kleuren bekijk word ik er helemaal blij van. Daarnaast vind ik de huls ook nog is erg stijlvol eruit zien.

De lip liner in combinatie met de lipstick vind ik ook fijn. Ik gebruik meestal een soft lip liner omdat deze iets makkelijker aanbrengen maar ondanks dat vind ik dit potlood perfect passen bij de lipstick en een goed resultaat geven. Ik ben 100% tevreden en deze Valentijnsdag draag ik dit zeker op mijn lippen!

l9

Lipstick: €15,90
Lip Liner: €9,90
Verkrijgbaar via www.make-upstudio.nl

Wat vind jij van rode lipstick?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram