Make-up spons/pion van Kruidvat!

Make-up spons/pion van Kruidvat!

ei1We kennen het bekende beautyei zo langzamerhand wel. Het sponsje in vorm van een ei om je foundation mee aan te brengen. Steeds vaker verschijnen er ook sponsjes in wel hele rare vormen die dezelfde bedoeling hebben als het ei. 

Ik ben zelf een groot liefhebber van het beautyei (beautyblender) en gebruik het iedere dag om mijn foundation mee aan te brengen. Nu nam ik een kijkje in het Kruidvat en kwam ik een bak met beauty sponsjes tegen. Zo lag er het bekende ei maar ook een met een hele aparte vorm, het doet mij denken aan een pion. Ieder geval zag het er interessant uit om mee te nemen en te reviewen voor jullie. Kijk mee!

ei2

Doet het jullie ook niet denken aan een pion van het spel ‘mensergerjeniet’? Ik in ieder geval wel. Waarom is deze vorm bedacht en waarom zou deze nou fijn zijn voor je make-up? Ik vroeg het mij af.

ei3

De spons is gemaakt van zacht katoenvelours en is ervoor om je make-up op een nauwkeurige en hygiënische manier aan te brengen. Op de verpakking staat niet aangegeven of je de spons voor gebruik moet nat maken, het verschilt per spons of dit wel of niet nodig is.

Ik heb vervolgens de spons gebruikt voor mijn foundation en tot mijn grote verbazing merkte ik hoe fijn de platte kant van het sponsje is. Mijn foundation werd heel gelijkmatig verdeeld over mijn huid met als resultaat een heel neutraal laagje zonder teveel product. Ook kun je met de platte kant dicht bij je oog komen zonder dat er iets in je oog komt. Handig ook voor het aanbrengen van concealer. De bolle kant gebruikte ik voor het gedeelte bij mijn neus.

Na gebruik kan je de spons met lauw water afspoelen en laten drogen. spons

Ik was al fan van de sponsjes om foundation aan te brengen en opnieuw ben ik blij met deze pion variant. Zowel een platte als bolle kant is ideaal om te gebruiken om je gezicht te voorzien van een mooi laagje. Het is hygiënische en je gebruikt niet teveel product. Ik ben benieuwd hoelang die meegaat! 

ei4

Verkrijgbaar bij het Kruidvat voor €2,99

Gebruik jij een kwast, een spons op je vingers voor het aanbrengen van bijv. foundation? 

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram