Make-up opbergen met HEMA voorraad dozen!

Make-up opbergen met HEMA voorraad dozen!

 make1Vandaag heb ik een leuke budget tip om je make-up in te bewaren. Bij de Hema kocht ik namelijk transparanten voorraaddozen voor kruiden en etenswaren om ze vervolgens te gebruiken voor mijn lipproducten…

Een hele tijd geleden liet ik weten dat ik geen idee had hoe ik mijn lipproducten moest opbergen. Het waren er namelijk een hele hoop en ik kon er geen kant mee op. Ik wou niet weer veel geld uitgeven aan make-up opbergsystemen dus besloot ik de simpele weg en kocht ik mooie transparante boxen bij de HEMA die je normaal gebruikt om eten in te bewaren!

make2De bewaar dozen zijn verkrijgbaar in diverse formaten. Ik besloot ik 2 mee te nemen voor mijn lipproducten, ik koos voor een vleeswarendoos met dubbele bodem die mij ideaal leek voor lipgloss en een voorraad doos voor gedroogde kruiden die mij dan weer handig leek voor lipstick.

make3Vervolgens heb ik de bakjes gevuld en tot mijn grote verbazing vond ik het nog leuker en mooier dan ik dacht. Ik heb mijn lipproducten erin gedaan die ik het meeste gebruik en het mooiste vind. De overige lipproducten die ik niet gebruik heb ik opgeruimd. Wat voelt dat toch fijn!

make4Nu heb ik lipproducten erin gedaan maar natuurlijk kan je zelf weten wat je erin doet. Je kan er natuurlijk ook voor kiezen om de dubbele (vleeswarendoos) te gebruiken met onderin oogschaduw producten en poeders! Wat je maar wilt, de dozen zijn super stijlvol!

make6

make0Ik vind het onwijs handig dat ik de producten nu in een oogopslag kan zien en niet meer hoef te zoeken in de mand waar alles eerst in lag. Het is netjes geordend en heel leuk bij mijn make-up tafel!

make5

Verkrijgbaar bij HEMA, de vleeswarendoos kost €5,25, het kruidendoosje kost €3,60.

Wat vind jij van deze manier?
Hoe berg jij je make-up op?


Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram