Make-up opbergen met de Clear Cube!

Make-up opbergen met de Clear Cube!

1

Als beautyliefhebber ben ik iedere dag weer bezig met make-up producten. Ik vind het heerlijk om ze te kopen, te gebruiken en om mooi op te bergen.Nu heb ik al een hoop manieren bedacht om mijn spulletjes netjes en vooral stijlvol op te bergen maar uiteindelijk was ik er toch weer klaar mee en ging ik opzoek naar een nieuwe manier.

Tot ik de Clear Cube ontdekte, een transparante toren met lades en genoeg opbergruimte voor mijn mooiste producten. Ik ben onwijs fan van de transparante opbergers die er in een heleboel maten verkrijgbaar zijn maar de Clear Cube werd direct mijn favoriet! Benieuwd wat een Clear Cube precies is? Kijk mee!

6

De Clear Cube is een grote vierkante toren met daarin 4 grote lades die weer ingedeeld zijn in drie vakken. Zo kun je netjes je make-up sorteren en scheiden van elkaar. Bovenin zit een klep die je kunt sluiten en een driehoek die de organizer nog is in 4 vakken verdeeld. Ik vind het leuk om de klep open te houden voor grote producten als parfum!

7

De Clear Cube is gemaakt van Acryl wat ervoor zorgt dat deze opbergen een onwijs luxe uitstraling krijgt.

8Nu heb ik de Clear Cube al even ingericht met een aantal van mijn mooie producten. Helemaal bovenin de toren staan een aantal verzorgingsproducten en heerlijke parfum. In de eerste lade een collectie met mooie blushes die er prachtig uitzien en die ik graag ook wil zien. In de tweede la heb ik een aantal van mijn meest favoriete lipproducten. In de derde la heb ik een foundations liggen en poeder producten. En helemaal onderin de toren heb ik mijn meeste gebruikte oogschaduw paletten liggen. Zo heb ik alles mooi en netjes geordend bij elkaar! 

3

5

4

Ik was al fan maar nu ben ik een nog grotere fan. Het is zo tof dat deze mooie organizers nu ook gewoon in Nederland verkrijgbaar zijn. Ik vind het de meest stijlvolste manier om je make-up en mooie beautyspulletjes in de plaatsen en vind het een mooi item in mijn kamer. Hij is lekker stevig, makkelijk schoon te maken en ideaal om een bepaald product direct te vinden.

Verkrijgbaar voor €79,95 

2

Binnenkort verschijnt er op mijn Youtube Kanaal nog een extra video waarin ik laat zien hoe ik de Clear Cube inricht + mijn make-up collectie! 

Wil jij ook een luxe manier om je make-up in op te bergen? Neem dan een kijkje in de webshop van Make-up-your-stash voor alle mooie organizers! 

Hoe berg jij je make-up op? 

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

1 Reactie

  1. mandy
    16 september 2016 / 22:24

    Super! heel mooi en netjes!
    Waar komt je ‘Chloë’ vandaan?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram