Magic Eyes and Minds!

Magic Eyes and Minds!

13

Liefhebbers die van sieraden houden waar een verhaal achter zit en gemaakt zijn van oude en nieuwe materialen, kijk dan snel verder naar de nieuwe collectie van Petra Reijrink…

Nieuwe collectie van Petra Reijrink combineert oude en nieuwe materialen!

Magische items uit een magic mind. Bij Petra Reijrink raak je nooit uitgekeken. Inspiratie voor haar nieuwe collectie is ontstaan tijdens haar reizen.

De indrukken die ze opdoet in andere culturen, de oude en nieuwe materialen die ze er vindt en de bevlogenheid van de mensen onderweg. Alles komt samen in haar collectie Magic Eyes and Minds.

Petra bezocht dit jaar Bangkok, Tokyo, Seoul, Sjanghai, Marrakech, Marseille, Barcelona, Ibiza en Valencia. In elke plaats trof ze magic eyes and minds. Bijzondere mensen die bezield zijn van hun werk, andere talen, gewoonten, klimaat en gevoel voor pure schoonheid. In de oude en nieuwe materialen die Petra ontdekt tijdens haar zoektocht naar onderdelen, vindt ze steeds een unieke schoonheid die ze samenvoegt in haar sieraden. Het resultaat is een enorme verzameling magische items vol kleine en grote verrassingen.

Kijk mee naar een klein greep uit de nieuw collectie van Petra!

Kettingen

8

Een pistool om je nek? Wat vind jij?

9

De prijzen van de kettingen varieren vanaf 44 EUR!

Petra Reijrink: “Tijdens mijn reizen krijg ik veel indrukken te verwerken die ik vastleg in mijn geheugen en op beeld. Overal zoek ik naar bijzondere materialen en alles wat ik beleef en zie verwerk ik in mijn sieraden. Ik combineer oud en nieuw, omdat oud laat verlangen naar nieuw en nieuw laat verlangen naar oud. Oude technieken en gebruiken boeien mij enorm. Het verlangen naar symboliek, schoonheid, herinnering en sentiment zijn onlosmakelijk met mijn sieraden verbonden”.

Ringen

10Kijk die ringen er is uitspringen, ik ben er dol op!!

11

De prijzen van de ringen varieren vanaf 29 EUR!

En dan nog en kleine greep uit de collectie van:

Armbanden – Broches – Oorbellen

12

Kijk voor alle prijzen en nog veel meer mooie ontwerpen & verkoopinformatie op de site!  www.petrareijrink.nl

Wat vind jij van deze stijl sieraden?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram