MAC – Pink Plaid!

MAC – Pink Plaid!

mac1Pink Plaid is een van de lipsticks die hoog op mijn wishlist stond. Hoogtijd om hem dan eindelijk is aan te schaffen want dit matte pareltje voor de lippen is de kleur die eigenlijk elke dag kan…

Ik ben een grote fan van lipproducten en vooral de lipsticks van MAC vind ik geweldig. De kleuren zijn prachtig, lang houdbaar op de lippen en voelen enorm zacht aan.

mac2Pink Plaid is een lipstick uit het matte assortiment. Het is een warm, oud roze kleurtje en een grote liefhebber onder MAC lovers. Het pigment van een MAC lipstick is erg sterk waardoor ik het er graag voor over hem om zulke pareltjes aan te schaffen. Het is moeilijk om uitgebreid te vertellen over deze lipstick want ik denk zelf dat de foto’s genoeg zeggen!

mac3De swatch van Pink Plaid.

mac4Hieronder het resultaat op mijn lippen.

pinkIk ben heel blij dat ik Pink Plaid nu in mijn stash kan toevoegen. Ik vind het een kleur die iedereen mooi kan staan en heel draagbaar is voor elke dag.

Ik heb hem bij de Bijenkorf gekocht voor €18,50

Heb jij een lipstick van MAC?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram