M.A.C | Lipstick Mehr & Vamplify Lip liner

M.A.C | Lipstick Mehr & Vamplify Lip liner

Vorige week bracht ik een bezoekje aan MAC om een aantal items van mijn wishlist te kunnen strepen. Helaas was er een hoop uitverkocht maar kon ik gelukkig naar huis met een lipstick die ik graag wou hebben en een goede lip liner.

Ik ben een enorme liefhebber van MAC en dan vooral van de prachtige lipproducten. Ik kan er geen genoeg van krijgen en vind het echt cadeautjes om te kopen voor mezelf. Benieuwd wat ik meenam? Kijk mee!

Lipstick | Mehr

m2

Nu heb ik behoorlijk wat neutrale lipstick kleuren van MAC maar moest ik ook de variant Mehr gewoon hebben. Dit is een prachtige warme roze neutrale lipstick met een matte finish. Hij lijkt een beetje rood op de foto maar in de werkelijk hij is hij meer roze. 
m3

m4

Lip Liner MAC Vamplify | In Control

m5

Soar is een ontzettend populaire lip liner die heel moeilijk te krijgen is. Vrijwel altijd is die uitverkocht en mocht je hem een keertje tegenkomen dan heb je echt geluk. Ik ben er ook al een tijdje opzoek naar maar helaas was die natuurlijk uitverkocht. De verkoopster kwam alleen wel met een goed alternatief, namelijk de lip liner uit MAC Vamplify, In Control. Dit is een Pro Longwear lip liner en komt inderdaad heel erg in de buurt van Soar. Ik nam hem mee en kan hem nu gebruiken bij mijn lipstick Faux, Velvet Teddy en Mehr.

Deze lip liner is erg romig en brengt mooi aan, daarnaast blijft hij ook nog is perfect op de plek zitten en krijg je hem er niet 1 2 3 af.

m7

Hieronder de swatches van allebei de producten. m8

Hieronder het resultaat aangebracht op mijn lippen: Links draag ik alleen de lip liner, rechts draag ik de lipstick.

review

PicMonkey Collage

Ben jij ook een liefhebber van MAC?
Wat vind jij van mijn aankoopjes?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

21 Reacties

 1. 9 november 2015 / 23:13

  Het is ook echt weer een beauty dese lipstick, ik vind deze warme kleur écht heel erg mooi. Perfect voor de herfst <3 en daarnaast kleurt hij ook heel mooi bij het lip pencil!

 2. 9 november 2015 / 17:33

  Je kan zulke bruinige tinten goed hebben vind ik 🙂

 3. 8 november 2015 / 21:48

  Mooie foto’s! Mehr is echt mijn favoriete lipstick, zeker voor de herfst. x

 4. 8 november 2015 / 19:58

  Wat een mooie foto’s heb je gemaakt! Mehr staat nog op mijn wishlist en ben wel heel benieuwd hoe die mij eigenlijk zou staan. Ik was misschien ook wel benieuwd geweest naar een full face foto zonder de lipliner.

 5. 8 november 2015 / 19:47

  Fijne aankopen. Zelf heb ik de combo Mehr en Soar op de kop weten te tikken. Ik weet wanneer de bestelling bij de Douglas in Eindhoven binnenkomt, dus ik zat gebakken toen ze net een nieuwe lading MAC producten binnen kregen. Ook deze lipliner vind ik erg mooi! Wel zou ik graag willen zien hoe Mehr over deze lipliner staat.

 6. 8 november 2015 / 19:37

  Wauw wat is dit een ontzettend gave kleur zeg!

 7. me
  8 november 2015 / 13:26

  Als het goed is komt Mehr hier begin van de komende week binnen vallen, zo te zien aan jouw foto’s heb ik een goede keuze gemaakt. 😉

 8. 8 november 2015 / 12:23

  Wauw Mehr staat je echt prachtig! Deze staat samen met Wihrl al een tijdje op mijn wishlist. In control heb ik zelf ook en vind deze ook heel mooi staan bij Twig. (:

 9. 8 november 2015 / 11:30

  Mehr staat al lange tijd op mijn wishlist! Wat is het toch een mooi kleurtje 🙂

 10. 8 november 2015 / 10:35

  Wauw, wat is Mehr toch een mooie kleur! Deze gaat gelijk op mijn wishlist. Zelf vind ik Velvet Teddy ook enorm mooi, die wil ik ook nog graag, haha. Zoals je kan lezen ben ik duidelijk een MAC liefhebber, ik vind het zo’n fijn merk! 🙂 Mooie en fijne review! Ik ben over beide producten enthousiast.
  liefs

 11. 8 november 2015 / 10:16

  Mehr vind ik zo mooi! Een vriendin van me heeft het er wel vaker over gehad. Inderdaad echt een mooie kleur!

 12. 8 november 2015 / 09:42

  Wat een super fijn artikel weer! En wat een mooie producten heb je kunnen toevoegen aan je stash. Nu ik jou zo hoor over Soar, baal ik enorm dat ik hem laatst niet kocht. Toen was ik in Maastricht en daar hadden ze alles weer op voorraad gekregen.. hoe stom dat ik hem niet meenam! Achjah, ik vond je artikel in ieder geval erg leuk om te lezen! Xxx

 13. 8 november 2015 / 09:29

  Wauw, een mooie kleur! Jammer genoeg heb ik nog geen MAC artikelen in mijn collectie staan, maar het staat wel degelijk op mijn wishlist.

 14. 8 november 2015 / 09:13

  Op de foto lijkt Mehr inderdaad vrij rood. Maar ik heb hem vaker voorbij zien komen op blogs en daar is hij – net wat je zeg – wat meer paars/roze :). Een prachtige kleur voor iedere dag!

 15. 8 november 2015 / 08:49

  Er is geen excuus op de wereld te bedenken waarom je die andere neutrale lipstick van MAC zou kopen maar who cares, het is mooi, ze zitten fijn en het kan! :’) Mehr staat ook op mijn lijstje, terwijl ik Brave en Faux al in mijn bezit heb. Oops. Maar mooie swatches, ziet er goed uit!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram