MAC || Lipstick Faux

MAC || Lipstick Faux

nieuwYeah!! Eindelijk kon ik gisteren de lipstick Faux van MAC bestellen. Het duurde namelijk even voordat deze weer op vooraard was aangezien deze lipstick razend populair is geworden door Kylie Jenner.

Het is echt helemaal in om je lippen á la Kylie Jenner te maken, groot en gekleurd met een warme bordeaux/ bruine kleur. Voorheen wou niemand deze kleuren maar nu is het niet aan te slepen. Ook ik wou z’n lipstick in mijn collectie en zat al een tijdje te wachten op Faux. Gisteren verscheen die opeens weer in de webshop van Douglas en zonder enige twijfelde bestelde ik hem!

m1

De lipsticks van MAC ontvang je in het bekende langwerpige doosje, binnenin zit de lipstick verstopt en in dit geval is dat de kleur Fauxm2

m3

m4

Faux is een Satin lipstick, dat betekent dat de lipstick een licht subtiel glansje aan je lippen geeft en niet droog aanvoelen. m5

m7

m8

Hieronder de swatch van de lipstick. Zoals je kunt zien is deze goed gepigmenteerd.

m9

Op mijn lippen valt de kleur iets lichter uit dan op de swatch. Het is een mooie nude tint met koele ondertoon en ideaal voor dagelijks gebruik. Volgens mij is dit een kleur die iedereen prachtig staat! 

macfaux

m6

Ik denk dat ik er weer een nieuwe favoriet bij heb. Ik ben altijd zo onwijs te spreken over de lipsticks van MAC, ze stellen mij echt nooit teleur en deze kleur is ook echt prachtig! Het was zeker het zoeken en wachten waard!

Gekocht bij Douglas voor €19,-

Wat vind jij van deze kleur? 

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram