MAC is beauty|| Lipstick Silly

MAC is beauty|| Lipstick Silly

silly2

Twee weken geleden verschijn de nieuwe LE van MAC in de webshop en ik kon mij eigenlijk best goed inhouden. De leukste items vlogen de webshop uit en dat hielp mij goed om niks te bestellen.

Toch kon ik het niet laten toen ik afgelopen weekend in de webshop van Douglas de nieuwe LE MAC is Beauty online zag verschijnen, en dit keer kon ik mij niet inhouden. Ik bestelde namelijk de lipstick die ik toch wel erg mooi vond, Silly!

silly1

Silly is een helder roze kleur en een ideale kleur voor het voorjaar en de zomer. Lekker opvallend!

silly3

silly4

Silly is een matte lipstick wat ik zelf ontzettend mooi vind maar waarbij gescrubde lippen echt een must zijn. Matte lipsticks zijn erg droog qua structuur en ieder velletje zie je daarom ook zitten. Let daar goed op! Om de lipstick iets zachter te maken op de lippen kan je nog een extra balsem gebruikensilly5

Hieronder de swatch op mijn arm. Heerlijk fel en je krijgt echt een zomers gevoel van dit kleurtje.

silly6

En de lipstick aangebracht op mijn lippen.

silly10

Ik vind Silly mooi! Het is een echte eye-catcher die zeker opvalt en heerlijk is voor de zomer. Ik ben toch blij dat ik hem heb besteld want ik weer zeker dat ik tijdens de zomer dit kleurtje op mijn lippen wil! De matte finish vind ik tof en ik voeg deze daarom met liefde aan mijn collectie toe!
silly7

Gekocht bij Douglas voor €19,-

Heb jij iets gekocht uit een nieuwe LE van MAC? 

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram