MAC Creme Cup & Velvet Teddy

MAC Creme Cup & Velvet Teddy

m1

Er zijn opnieuw twee grote liefdes toegevoegd aan mijn mac familie, namelijk de Creme Cup en Velvet Teddy. Twee kleuren die al een tijdje op mijn MAC wishlist stonden en die ik nu eindelijk in bezit heb.

Het gaat om twee tinten die vrij neutraal zijn en waar ik al zoveel mooie reviews over heb gelezen. Ik was al snel verliefd op deze twee kleuren en vandaag laat ik je ze dan ook graag zien. Kijk mee!

m2

Velvet Teddy

Velvet Teddy is matte lipsticks en een hele bekende van MAC. Het gaat om een tint die wat weg heeft van de bekende Faux maar is net wat bruiner qua kleuren. Ondanks dat hij mat opdroogt vind ik hem niet vervelend aanvoelen op de lippen. Hij blijft mooi zitten en de kleur is prachtig.

m3

Creme Cup

Creme Cup is de lipstick die ik een tijdje geleden ontdekte via een andere blog en waar ik direct verliefd op raakte. Creme Cup is een cremeheen en voelt daarom heel zacht en comfi aan op de lippen. De kleur is heel zachte roze/beige en ideaal voor dagelijks gebruik. Alleen al in de huls vind ik hem er zo schattig en mooi uitzien!

m4

Links Velvet Teddy – Rechts Creme Cup

mac

Ik ben echt onwijs blij met deze twee nieuwe kleuren. Allebei erg neutraal van kleur maar toch zo verschillend. Het wordt nog heel lastig om iedere dag een keuze te maken tussen al mijn mooie MAC pareltjes! m1

Bekijk hier mijn favoriete lipsticks van MAC

Verkrijgbaar voor €19,- per stuk bij oa. Douglas of MAC Store

Heb jij een favoriete MAC lipstick? 

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram