Maandag 9 augustus

Afgelopen week was een fijne week, een combinatie van veel werken en tijd voor mezelf. Ik heb eindelijk stappen in huis gezet waar ik al een tijdje tegen aanliep. Heb leuke dingen gedaan met vrienden en lekker wat werkjes kunnen afronden.

In mijn huis zijn er een aantal klusjes die ik bleef uitstellen. Toen ik ook bij Isala nog werkte was vooral werk nr.1 en kwam ik aan heel veel dingen niet toe. Heel vervelend aangezien het bij mij altijd zorgt voor wat lichte irritaties. Ik weet dat er dingen zijn die gebeuren moeten, maar het wordt steeds maar uitgesteld. Tot vorige week en ik aan de slag ben gegaan om wat dingen eindelijk voor mekaar te maken. Maar liefst 5 kledingzakken vol heb ik kunnen doneren en mijn schuur staat vol dozen met leuke items die ik doneer aan de kringloop. Met zaag en hamer ben ik aan de slag gegaan om oude meubels uit elkaar te halen voor het grofvuil en deze week staat dan op de planning dit allemaal uit huis te doen.

Ik heb zoveel stappen gemaakt dat ik nu met een goed gevoel mijn kledingkamer in kan lopen. Het was daar een ellende vol kleding en spullen waar ik niks meer mee kon. Tijd om keuzes te maken en afstand te doen van dingen en andere er blij mee te maken. Soms een wat lastige opgave maar ik heb vooral mijzelf nu ook ontzettend blij gemaakt. Mijn kledingkamer is nu een heerlijke ruimte geworden waar mijn kleding lekker uitgezocht en geordend is en waar ik weer heel fijn mijn make-up kan doen. Alles spulletjes die ik gebruik staan heerlijk uitgestald, ik heb een nieuwe make-up tafeltje gekocht en een prachtige ronde gouden spiegel. Deze moet alleen nog even opgehangen worden, al gaat mij dat zelf helaas niet lukken.

Het opruimen en wegdoen van spullen kan je zoveel goeds met je doen. Altijd maar alles kopen en bewaren zorgt ook voor onrust. Iemand anders blij maken en daarbij ook jezelf en je hoofd leeg maken, klinkt beter niet?Ieder geval heb ik nu een lijstje liggen met dingen die ik komende tijd wil aanpakken. Stap voor stap en met een beetje hulp wil ik die dingen op korte termijn realiseren. Vandaag is een nieuwe week aangebroken en ik ben lekker met werk bezig. Voor de rest wil ik vandaag mij vooral richten op het maken van nieuwe illustraties en planners. Ik heb zin in nieuwe thema’s te maken en ik denk dat vandaag daar de perfecte dag voor is.

Deze week probeer ik te zorgen dat mijn nieuwe spiegel opgehangen wordt en dan lijkt het mij leuk het resultaat van mijn kleding/make-up kamer met jullie te delen!


Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

1 Reactie

  1. 17 augustus 2021 / 16:58

    Er is niks zo lekker dan dat je overzicht hebt in je kledingkast! Maar ik vind het ook altijd enorm lastig om dingen weg te doen.. sommige truien zitten er al in vanaf mijn 16e.. oeps.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram