Maandag 6 september

Maandag 6 september

Een van de dingen die ik vroeger altijd heel leuk vond om te doen was foto’s maken. Er lekker op uit gaan, camera mee en je weet maar nooit wat je tegenkomt. Die hobby had ik eigenlijk een beetje opzij gezet en mijzelf er nooit meer tijd aan gegeven. Tot gisteren, ik besloot lekker zelf op pad te gaan, de natuur in en nam na lange tijd mijn camera weer mee!

Als resultaat waande ik mij door een prachtige wilde bloemenzee. Ik heb daar een aantal kiekjes van gemaakt die ik graag met je wilt delen. De rest van mijn middag liep ik een heerlijke route, genoot ik van het lekkere weer en een boek die ik meenam! Kortom, een tip. Ga er is vaker alleen op uit, dat doet zoveel met je!


De rest van mijn maandag staat in het teken van wat werkzaamheden. Ik heb eindelijk een begin gemaakt aan een grote stapel schonen was die mijn kast in moest en de mailtjes van afgelopen weekend zijn beantwoord. Het is vandaag ook weer heerlijk weer, dus een wandeling naar de stad zit er denk ik vandaag ook nog is. Ieder geval, eerst lekker aan de slag!

Fijne dag!

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram