Maandag 30 Augustus

Maandag 30 Augustus

Ik keek best wel een beetje uit naar gisteren. Met een aantal oud colleg’s van Isala hadden we namelijk afgesproken om een keer te gaan wandelen in de prachtige omgeving van de Sallandse Heuvelrug. Een van mijn collega’s is daar komen te wonen en zij kon ons begeleiden met een prachtige route!

Je kunt mij eigenlijk niet blijer maken dan een mooie wandeling door de natuur. De heide staat op dit moment nog in bloei dus het lijkt wel alsof je door een sprookje loopt.


We begonnen met een lunch voor we een wandeling van ongeveer 8km gingen lopen. Afgelopen dagen was het weer niet al te goed, maar gisteren was het heerlijk. De zon scheen volop met af en toe en lekker fris windje. Perfect wandelweer.

Het eerste stuk ging door de bossen heen waar je langzamerhand de paddenstoelen tevoorschijn ziet komen. Dit zorgt ervoor dat ik mij stiekem ook al verheug op de herfst en de prachtige wandelingen door de rood/oranje gekleurde bossen.

Ieder geval voor nu was het nog genieten van een heerlijke zomerse dag, op weg naar de heide. Je wordt omringd door een oase van paarse bloemen. Het leek wel of ik op een groot lavendelveld terecht was gekomen in Frankrijk. Het uitzicht, het hoogte verschil en alle kleuren samen was een plaatje.

De Sallandse Heuvelrug vind ik echt een aanrader als je van de natuur houdt. Heb je deze week tijd, dan raad ik je zeker aan om nog een laatste glimp op te nemen van de heide. Het zal niet lang meer duren want de eerste bloemetjes zijn al bruin aan het worden.

Je kan er prachtige routes volgen, lekker genieten van wat te eten en er is ook nog is een heel leuk winkeltje!


Maar goed, een gezellig dagje uit betekent dat ik vandaag even weer hard aan de bak moet met werk. Tijd om even een ontbijtje te maken en een kopje koffie te zetten!

Fijne dinsdag!

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram