Maak van je doffe bos een fabulous kapsel + mijn favoriete haarproducten!

Maak van je doffe bos een fabulous kapsel + mijn favoriete haarproducten!

foto1

Er gaat niets boven een kapsel waar je gelukkig mee bent. Natuurlijk kan het een dagje voorkomen dat het totaal niet wil zitten en je last hebt van een bad hair day. Messy Hair? Hoe te bestrijden en hoe föhn je nou je haar het best? Ik geef je graag deze tips en deel mijn favorieten uit de John Beerens webshop met jou!

Föhn je haar in 4 stappen

Als je je haar wilt gaan föhnen is het belangrijk om je haar te beschermen. Gebruik een heat protector die je haar tegen de warmte beschermt.

Wacht tot je haar handdoekdroog is en doe er een beetje mousse in. Werk naar je haarwortels toe. Breng bij de haaraanzet wat volumespray aan.

Blaas eerst het haar bij de nekrand droog. Pak er een borstel bij en föhn je haar lok voor lok. Zet steeds de droge lok opgerold vast bovenop je hoofd. Klaar? Laat zitten tot dat je coupe is afgekoeld (ongeveer 10 minuten)

Spuit haarlak over je opgerolde plukken haar. Haal het dan voorzichtig lok en schud even je hoofd heen en weer. Breng je haar met je handen in model en fixeer met een extra sterke haarlak

haarproducten-john2Heb je last van Messy Hair?

Pluizig en statisch haar is niet echt wat we willen zien. Wil je ervan af dan is het toverwoord Serum. Een haar serum helpt niet alleen om je droge haar een boost te geven ook is het tegen statische lokken. Maar let op. Messy Hair kan ook heel hip zijn als je het maar in bedwang houdt.

PicMonkey CollageEerste hulp bij een Bad Hair Day?

Iedere vrouw heeft van die ochtenden dat je wakker wordt en je haar wil voor geen meter zitten. Oplossing? Draag je haar in een knot, zet hem hoog op je hoofd of juist losjes in je nek. Het is echt de beste oplossing.

PicMonkey Collage2

(afbeeldingbron weheartit.com)

Mijn favoriete haarproducten uit de John Beerens webshop

De wereld van haarproducten is onwijs groot en telkens ontdek ik weer nieuwe producten die ik graag (nog) een keertje zou willen proberen. Ik heb in de webshop van John Beerens een paar items gehaald die mij erg aanspreken. Kijk mee!

favoriete-john

Dit artikel is in samenwerking met de Facebook pagina van de
Beautywebshop van John Beerens.

Heb jij een speciaal haarproduct dat je nog een keer wilt proberen?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram