Maak kennis met mijn Fashion blog – Msthave.nl

Maak kennis met mijn Fashion blog – Msthave.nl

msthave

Het was even moeilijk om het geheim te houden, maar vanaf vandaag mag ik dan eindelijk met trots mijn Fashion blog met jullie delen!

Beauty is mijn passie zoals jullie waarschijnlijk al wel weten, maar dat geldt ook voor fashion. Regelmatig verschenen er op Fablouise.nl fashionable artikelen maar deed ik ervoor mijn gevoel toch niet genoeg aan en dat vond ik jammer. Daarom ben ik gaan brainstormen en kwam ik op het idee om naast Fablouise een fashion blog te beginnen, namelijk Msthave.nl

Op Msthave verschijnen artikelen die alleen iets te maken hebben met fashion, zoals leuke tips, fashion webshops, outfit artikelen en kleding shoplogs. Ook zal erin de toekomst een kleine webshop op komen om fashionable accessoires te bestellen die ik persoonlijk zal uitkiezen.

Er moet nog het een en andere gedaan worden op de site, en ik moet nog een beetje kijken hoe ik mooie outfit foto’s kan maken maar daar ga ik de komende tijd mee bezig. Er zal niks voor Fablouise veranderen, hier zullen nog dagelijks 2 artikelen geplaatst worden. Het enige wat er zal veranderen is dat je ook terecht kunt op Msthave!!

Ik ben heel benieuwd wat jullie ervan gaan vinden dus neem zeker een kijkje en laat een reactie achter!!

 

Bezoek Msthave.nl

 

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram