Maak je klaar voor het najaar!

Maak je klaar voor het najaar!

Het wordt weer sneller donker, de kaarsjes kunnen weer aan en je sandalen kunnen nu toch echt de kast in. Tijd om je klaar te maken voor het najaar!

Het najaar is voor sommige echt een periode om even doorheen te komen maar er zijn ook genoeg leuke dingen om van het najaar te genieten. Je hebt weer een goed excuus om lekker te shoppen voor een nieuwe garderobe of wat dacht je van het plannen voor een winterse trip!


Pak je goed in: Tijd voor een nieuwe garderobe!

Als het weer eenmaal is omgeslagen is het natuurlijk tijd om s’ochtends je goed af te vragen,’wat trekken we aan’. Zelf ben ik een enorme kou kleun en het liefst trek ik 3 truien over elkaar heen aan als ik zie dat de temperatuur niet hoger dan de 10 Graden uitkomt.

Een uitgebreide winter garderobe is dan ook een must. Heb je de jurkjes en hemdjes nog liggen, het is nu echt tijd om plaatst te maken voor dikke truien en fluffy sokken. Ook de handschoenen, de boots en die heerlijke winterjas kan er weer bij!


Bron Protest

Van mij mag de kou wel komen want ik heb mijn heerlijke winterjas al klaar liggen en ook aan leuke boots geen gebrek. De handschoenen zijn nog wel toe aan vervangingen maar ik denk dat ik de komende tijd nog wel een leuk paar tegenkom.

Ik ben zelf echt een groot liefhebber van het dragen van truien en ook col truitjes vind ik heel leuk. Qua schoenen vind ik sneakers leuk, maar het met meeste plezier heb ik toch met stoere boots. Je kunt deze zowel combineren met een jeans maar nog leuker zijn ze te dragen met een lange jurk.


Boek een leuke najaarstrip!

De zomers zijn heerlijk om lekker op vakantie te gaan maar ook in het najaar en de winter is een trip een heerlijke vooruitzicht. Boek een leuke citytrip en bezoek een toffe kerstmarkt. Of wat dacht je van een sportieve trip naar de piste.

Bron Protest
Bron Protest

Het wintersport seizoen staat ieder geval weer voor de deur. Ik ben zelf nog nooit op wintersport geweest maar ik kan wel intens genieten van de prachtige landschappen vol glinsterend sneeuw. Je zult mij nooit op ski’s of of een snowboard zien staan, ik ben meer het persoon die sneeuwengeltjes maakt op de grond. Toch zou ik echt wel een keer voor de mooie natuur de winterse bergen in willen trekken. Niet bepakt met een snowboard op mijn rug maar met een thermoskan thee en goed genoeg ingepakt om de kou te weerstaan.


Ga je op wintersport?
Dit kan niet in je koffer ontbreken!

Nu heb ik natuurlijk geen flauw idee wat je allemaal qua spullen en apparatuur moet meenemen als je een weekje gaat skiën. Wel weet ik welke fashionable items er echt niet in je koffer kunnen ontbreken! Denk bijvoorbeeld aan die heerlijke dames ski jas, die natuurlijk alle kou, wind en sneeuwval tegenhoudt. Of een dames skibroek die perfect zit om in te bewegen maar wel een beetje vrouwelijk zit. Nu ga je vaak niet alleen op wintersport en daarom is er ook genoeg voor mannen te vinden, zoals heren ski jassen en heren skibroeken, zo kun je samen met je vriend een complete outfit shoppen.

Ik heb ieder geval wat toffe items van Protest bij elkaar gezocht dit ik echt te leuk vind voor wintersport, heerlijk warm en toch lekker fashionable. Wintersport liefhebber opgelet, kijk mee!


Ga jij op wintersport?
Ben je een liefhebber van het najaar/winter?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

4 Reacties

  • Laura Louise
   Auteur
   7 oktober 2019 / 10:31

   Tof is die he 😀

 1. chucky1012
  1 oktober 2019 / 05:38

  Fijne shoptip 👌🏽
  Hiervoor hoeft men niet eens op wintersport holiday te gaan.
  Ik droeg het toen zo al en de kinderen vroeger ook….

  Xoxo

  • Laura Louise
   Auteur
   1 oktober 2019 / 07:22

   Nee gelijk heb je. 😀
   Met een winterse dag is het ook heerlijk om te dragen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram